Ked meská menzes 3-4 roky, dá sa este vyvolat?

sage

ze chulostive? boze, zeny, vsak ten lekar tam ma asi 20 pacientiek kazdy den, ak nie viac. to nie je zabava, ale praca.
predstav si, ze ja nemam ziadne gynekologicke problemy a chodim pravidelne raz rocne na prehliadku. som divna? nie som ani exhibicionista, ani prostitutka, jednoducho mi to nepripada nenormalne.

zdravie35

lieky na schizofreniu, ona je aj dost pobozna, mozno aj za to sa hanbí ist ku gynekologovi. Ja nemam problemy zatial, ale na také chulostivé veci ako ku gynekologovi by som iba preventívne nesla.

sage

zdravie, nepovedala si, ake lieky uziva. myslim, ze to je dost podstatne.
a dost podstatna az nevyhnutna je navsteva gynekologa, ten musi urcit, ci sa jedna o nejaku hormonalnu poruchu, ine ochorenie alebo je to sposobene niecim inym, napriklad liekmi, stratou hmotnosti a podobne.
kazda rozumna zena, zdoraznujem rozumna, najma v takomto veku, navstivi gynekologa aspon raz rocne, aj ked nema zdravotne tazkosti, aby urobil preventivne vysetrenia.
tvoja kamaratka sa sprava velmi nezodpovedne a argument, ze jej cyklus nechyba, pretoze nechce mat deti, nie je v poriadku.

zdravie35

to moze byt z toho rakovina?mozno aj chudla, opýtam sa jej, ale myslím ze nie je typ co by drzala drastické diety.

aduliena

Odkazujem tvojej kamarátke, že je nezodpovedná!!! Zahráva sa so svojím zdravím. To nie je maličkosť, že jej prestal menzes a ani to, že nebola ešte u lekára. Mala by tam zájsť čo najskôr. Poznala som jednu takúto mladú ženu, ktorá sa správala takto isto. A už jej žiaľ niet pomoci, má rakovinu v pokročilom štádiu.

zdravie35

Asi nechce íst k chlapovi, aj ja na jej mieste by som asi k muzovi nechcela íst. Objednala by som sa u nejakej, zeny. Ale uz mozno aj za to nie, lebo uz su tomu aj 4 roky. Skusala myslím caje. Asi jej nic nepomohlo.

n...

podla mňa nie je to normálne jej sa zastavil menzes z niečoho... a to je ten problem ak keď to teraz nepocituje ale je na tom niečo zlé môže sa jej to prejaviť neskôr ale organy teda tie ženské nepracujú... a mali by môžu vzniknúť cysty rôzne.... nech ide niž za to nedá... lebo to nie je normálne menzes nie je len na to aby žena mohla mať deti ale určite plní nejakú ulohu v celom tele.. a preto keď niečo nefunguje tak je to zle.. malo by sa to opraviť:D:d dať do kopi tak nech radšej zajde nažen ju na to