LUDIA POMOZTE MI SCHUDNUT SOM ZUFALAA!!!

Moireal

Ahoj, ja sice nezvyknem odporucat nejake produkty na chudnutie ale musim sa podelit s tym, ze mne pomaha odburat najma cm zo stiehien prave Triphala. Triphala pomaha pri traveni, cisti creva a odstranuje tukove zasoby. Bez cvicenia to ale nejde. Mne to pomohlo a pomaha odburat prave tie nestastne "saddlebags", co mavaju vacsinou zeny s hruskovitou postavou. Myslela som si, ze mne uz nic nepomoze, nakolko uz dlho cvicim a nic ale toto ma prijemne prekvapilo. Keby sa to nestane, urcite neodporucam. :)
Ale aby bolo jasne, triphala je urcena hlavne pre ludi co si potrebuju vycistit creva a maju trebars problemy so zapchou, tak ak toto nieje tvoj problem, tak radsej neskusaj. Vela zdaru. :)

pomocnica

Beka-a ešte. No hej, ťažko sa odoláva, tak ti radím. Vôbec to nekupuj. Aj v obchode sa ťažko odoláva, takže preto pred tým než pôjdeš do obchodu sa najedz. Prekvapí ťa, ako to pomáha. :) Kúpiš iba to, čo naozaj potrebuješ. :) Je dobré, že si sa rozhodla cvičiť. Veľmi dobrý krok. :) Veľa ľudí sa na to neodhodlá a tak to aj vyzerá. Síce strava tvorí 70% chudnutia, ale tých 30% tam je vždy a to je pohyb! Jedz 5 krát denne. Menšie dávky. Ak budeš hladná, tak aj 6 krát. Ráno si daj(aj keď nie si hladná)sýte raňajky. Ak nie si zvyknutá, tak sa to naučíš. Časom si telo navykne a bude si jedlo vyžadovať. :) Potom, nebudeš večer hladná. Ani cez deň nebudeš mať chuť na niečo fajné. :) možno sa budeš cítiť tak ako by si aj pribrala, ale nie. :-) A ak cvičíš tak sa môže stať, že aj priberieš, lebo svaly sú ťažšie ako tuk a preto by si mohla pribrať, ale zas budeš mať vyšportovanú postavu a vyzerať na menej kg. :)
A večer by si si mohla dať tvaroh, no to som počula, že vraj zasýti a je dobrý...ale neviem, osobne ho veľmi nejem. Ja keď som večer hladná, tak sa nejem toho na čo mám chuť. :) . Ale je tiež dobré, len tak si nakrájať zeleninu a chrumať ju, lebo ty môžno ani nie si hladná, ale máš potrebu niečo chrumkať pri filme a ani nevieš čo ješ...:D automatika...
Držím prsty. :)

pomocnica

Beka-ahoj, vyskúšať môžeš pomelo. :) Je celkom sýte, ale ja si ho dám kľudne aj celé. Tie šupky dávaj preč, takže možno ti bude dlhšie trvať príprava, ale stojí to za to. :)
K tomu ak by si bola hladná, tak nejaké ovocie, alebo takto. :) S pvocím nepreháňaj, lebo v ňom je dosť cukru. Ale v pomele by nemal byť.
Aj grep je dobrý, ale menej zasýti.
Ale. jesť môžeš všetko, ale ak chceš schudnúť, tak je hlavné aby bol výdaj väčší ako príjem. :)
Veľa šťastia. :)