Dušičkový večer

Príspevok v téme: Dušičkový večer
nezabúdka1

chcem vás takto osloviť všetkých,ktorí ste stratili svojich najbližších. určite dnes spomínate viac ako inokedy.podelte sa o svoje pocity. Mne pred pol rokom zomrela moja dobrá mamička,bola už staručká a chorá ale je to aj tak boľavé.naozaj je pravda,že mamu ti nik nenahradí môžte byť akokoľvek dospelí...mať svoju matku je nenahraditeľné.vážte si svoje mamy a povedzte im že ich ľúbite pokiaľ sa dá a čo najčastejšie.

Anit

Naozaj krasne si to napisala Damaxy. Je to zvlastne, ked si clovek uvedomi, ze sme tu vlastne len na chvilku. A prave preto by sme sa mali k sebe pekne spravat. Mne sa nezda tento den nicim vynimocny lebo ja si na ludi, ktori uz od nas odisli spominam skoro kazdy den. :-)

damaxy

myslím,že všetci,ktorí tu nie sú si najmenej želajú aby sme za nimi smútili.Iste by chceli, aby si na nich niekto spomenul.No so spomienkou,že nám spríjemnovali život a niekolko rokov sme mohli spolu kracat s nimi vedla seba.To čo sme prežili s nimi pekné a veselé sa najčastejšie pripomenie.takže ja to vnímam asi tak že niekde sa len naše cesty rozišli a niekde sa opat spoja.Dakujem za všetkých,ktorých som stretla a aj za to čo do môjho života priniesli.

bettynka

zomrelo mi bábätko-dievčatko-Lenka-pár hodín po pôrode,je to už 5rokov mám 2 detičky,ale chýba mi môj anjelik.

vnuk

mne najviac chýba moja babuška. bola to neskutočne láskavá žena,veľmi som ju mal rád.pri nej som bol vždy šťastný,škoda,že je v nebíčku.