Glyco A

Príspevok v téme: Glyco A
ehm..

ahojky:) ma prosim niekto skusenosti s tymto kremom Glyco A ? zevraj pomaha na fliaciky po akne,jazvicky atd.. ja som si ho kupila a vidim viditelne zmeny,fliaciky mi zruzoveli,uz nie su take viditelne a to len po 2 pouzitiach.teraz by sa zevraj mala(asi po tyzdni)zacat supat ta poskodena koza... tak cakam.. no snad uz budem pekna:/ :)) ma s tym niekto skusenosti? vdaka,papa.:-)

alic3

ja ho pouzivam asi dva tyzdne, ale vysledky by mali prist vraj az neskor. dnes som to zacala kombinovat aj s chemickym peelingom, teda s vyssou koncentraciou, domacim... tak som teda zvedava.

Krevetka810

li9: podľa mňa ked si to dobre ustrážiš tak glyco môžeš aplikovať aj v lete, dôležite je sa chrániť pred slniečkom vysokým stupnom ochrany(tj. nejaký krém s minimalne s 30kou) a takisto zatieniť tvar...takže určite to bude vyžadovať šiltovku alebo niečo podobne....no ak zohladnim že väčšinu času travim v budove tak nieje sa čoho bať......

liv9

Krevetka810 a si si ista, ze sa moze pouzivat glyko A v lete? tiez si ho chcem zaobstarat, ale mam strach, ze v kombinacii so slnieckom sposobi pigmentove flaky, kedze je niekedy odporucany ako predpriprava na chemicky peeling, ktory urcite treba davat az na jesen...???

Krevetka810

myslíte si že keby som používala kokosový olej ako hydratáciu popri používaní GLYKO A kreému že by mi to mohlo podráždiť pleť? Je vhodná táto kombinácia?

Mimochodom koľko trvá celý ten proces používania toho glyca?Vedel by mi to niekto objasniť?Koľko minút to mám nechať na tvári, kolkokrát sa krémovať,...či denne alebo ako to vlastne je?Dneska som si ten krémik zadovážila a cez prázdniny by som ho chcela začať používať.Čitala som že sa má požívať len raz za čas spočiatku to je nejakych 14 dní a potom denne.....ale dokedy?....A takisto že sa to má najskôr nechať pôsobiť krátko a potom dobu predlžovať až na celu noc.Vedel by mi niekto poradiť?:(((prosííím

dionee

Ahoj, ja som mala glyco , tiez som ho uzivala ako predpripravu na chemicky peeling. A predstavte si baby, chemicky peeling mi neucinkoval.
Prvy krat som sa zosupala trocha pri kutikoch ust. Druhykrat troska pri nose. Po aplikacii som vyzerala ako strasidlo a dalsie sedenia uz o nicom. Doktorka sa po 10 minutach pyta ci stipe. Ja som necitila nic. Potom ze da mi to uz dole, este nik to tak dlho nemal,.. Na dalsi krat uz sama povedala ze mi to nejk neucinkuje,par tisic v riti a efekt? Ziaden.

glyco-a

mam Glyco-a krem od minulej zimy, tuba je z 95% plna, pouzila som ho 2x, plet mi ho neprijala. Rada ho posuniem dalej za symbolicku cenu 3eur. Ak mate zaujem, piste na mia.havko@gmail.com

juliett

Ahojte,ak ma niekto kupeny krem Glyco-A a nepouziva ho,dajte mi vediet na mail juliett11@azet.sk,chcela by som ho od vas kupit,lebo na Slovensku ho stiahli z trhu a nemozem ho zohnat... dakujem pekne...