Zazili ste uz sex s panicom?

roman30

Baby neviem co tu riesite skusenosti...kazdy clovek bol raz panic vy ako skusene...ste boli dracice v prvy den...nemali ste obavy? Neboli ste rady ked bol chalan jemny a siel na Vas pomaly a s citom? Co to ma znamenat ? Panic nemusi byt zly a uz vobec nie horsi ako poniektori borci ktori sa vedia len vystriekat...a nedokazu sa postarat o rodinu alebo byt verny...toto by malo byt prioritou pri volbe partnera no vy tu riesite len skusenosti ktore vam stastny zivot nezarucia...potom ze preco sa vztahy rozvracaju...sex je velmi zamitelny keby bol podstatou muznosti tak na svete by neexistovali rodiny:)

dobremyslim

Nikky, napis adminovi, ze si si sem dala omylom mailovu adresu (vratane temy lizanie vaginy), lebo ju mas prepojenu s Facebookom a kazdy vie, kto si...

Scorpions139

Ahoj ja by som sa veľmi rada spýtala ako ste pri tomto sexe s panicom postupovali. Ja som totiž už mala niekoľko sexuálnych partnerov a som dosť skúsená, zatiaľ čo chlapec ktorý sa mi páči má 21 a je stále ešte panic. Samozrejeme, že od sexu moc nečakám, skôr mi ide o to, aby sa to jemu páčilo a mal z toho zážitok, narozdiel odo mňa. Vedel by mi niekto poradiť ako postupovať pri tom?
Ďakujem. :)

tom332

Baby čo tu píšete, priznám sa že som bol nedávno panic, a bohužial pri našom prvom sexe som sa nevedel urobiť. To si myslím je horší prípad ako sa urobiť za 1min priateľke to tiež vadilo. Od vtedy sme to neskúšali... problém je v tom že jej veľa času netreba, tak je to asi ten opačný prípad.

Monuliatko

nedavno som stretla chalana, na ktorom mi zalezi a ktory bol panic. bohuzial som bola velmi chtiva a mali sme sex. no uz sme spolu mesiac a mne sa to stale zda ako keby bol panic znovu a znovu. za minutu sa spravi a ja nemam zo sexu nic. ked mame kondom nestoji mu. vela krat som mu povedala ze ho najskor spravim a az potom budeme mat neskor sex, kym sa zregeneruje, no nechce to tak. aj ked sa chcem o tom s nim porozpravat, hanbi sa a na vsetko odpoveda ja neviem... bojim sa ze dlho to takto nevydrzim. prosim poradte mi niekto ako na neho.

vlas

no mne sa to stalo spravil sa len co domna vnikol hmmm .,,na druhy krat to uz bolo lepsie ale nie ovela co uz ,no musim priznat ze mam rada starsich tym padom aj omnoho skusenejsich chlapov ;)

simikk

ja som to zazila..bola som ovela skusenejsia ako on a on to este nikdy v podstate nerobil..bol kus nervozny,a nevedeli sme sa niekolko minut prisposobit tomu druhemu,ale to sa stava aj ked dotycny panic nieje...inac mi to neprislo moc rozdielne mozno len ze sa spravil rychlo,co je pochopitelne:-b

anianka

jasne, obaja sme sex predtym, nez sme ho skusili, ece nemali... !!! skusenost: normalka - akurat ze bol za 2 sekundy hotovy... ale to sa stava...