Zvracanie

Príspevok v téme: Zvracanie
inuš

Dobrý večer,

minulý týždeň vo štvrtok mi bolo zle a zvracala som asi 3x. No pomaly to prešlo. Avšak odvtedy nemôžem poriadne jesť, resp. ak niečo zjem, nie je mi dobre. Ale nie vždy, teda nie vždy, ak niečo zjem. Dnes som opäť zvracala...cca 2 hodiny po tom ako som sa najedla. Inak mi je ok, tú ťažobu cítim vtedy keď niečo zjem. Nemá niekto podobnú skúsenosť? Pokiaľ sa to bude opakovať a zotrvávať, určite navštívim lekára, len nechcem robiť zbytočne paniku. Viete poradiť nejaký prípravok na prečistenie žalúdka, organizmu?

Ďakujem za všetky reakcie.

inuš

Dávala som si pozor, nejedla som ťažké nič. Ale keď mi už zle nebolo, tak som jedla normálne. Samozrejme nie mastné. Iné problémy nemám, akurát včera ma hlava bolela večer, dnes tiež ale už to ustúpilo. Skúsim niečo na trávenie kúpiť...prípadne ten čaj ako hovoríš...

jajka001_

no a co si jedla potom? treba velmi opatrne, take dietne jedla. ak si jedla len take suche jedla a stale mas problemy, skus sa v lekarni spytat, na nejake caje, aj tam ti poradia. mozes mat aj crevnu chripku, ine problemy si nemala?

inuš

jajka001, ten štvrtok kedy to začalo som ráno nejedla a na obed cestoviny s takou syrovou omáčkou...a to som všetko vyvrátila...A inak si dávam pozor na stravu. Myslím, že to v jedle nebude, neviem či mam niečo v žalúdku alebo čo..

jajka001_

a co si jedla? pri pokazenom zaludku treba zacat pomaly, neochuteny cierny caj, ryza, suche zemiaky, neskor suche pecivo, az na treti den mozes nieco mastnejsie. ani jogurty ani maslo, nic, len suche veci.