ako na depky???

Príspevok v téme: ako na depky???
vera

Ahojte mam taky divny problem... vzdy na jesen ma chytaju depky. su to hrozne stavy. ja ich fakt nechcem mat. poradte mi prosim ako na ne. netrapi to len mna ale hlavne mojho priatela. velmi by mi chcel pomôct ale nevie ako. a ja to uz fakt neviem. dakujem vam vsetkym co mi poradite...

DAKUJEM!!! DAKUJEM!!! DAKUJEM!!!

martin303

Dobierka bolo iba riesenie ktore ma napadlo. L.r.Hubbard,Dianetika je autor a dielo.Inac pozri si www.cchr.cz a pozri si to poriadne!Ja by som veru nikdy neposlal cloveka k psychiatrovi a pod. Zatial vam prajem peknu nedelu.

vera

Alternativa ja viem, že by som mala ísť k psychológovi, a aj veľmi chcem ísť, lenže tu môj ďalší problém. nemám peniaze... mesačne si zarobim tak 1000,-- lenže z toho si platím mesačník na cestovanie, lieky, sem tam kredit na mobil, internet, a občas niečo na oblečenie ak zvýši. Napr. teraz si idem dať prerobiť izbu a to tiež platím sama. a prečo máš žltého smailíka? často pomáhaš ľuďom?

Maťko fakt by si mohol napísať niečo o tej knihe, nech si aspon na nete niečo o nej nájdem...

Alternativa

Vera,
zvaz navstevu aspon psychologa, mozno aj psychiater by bol vhodny na konzultaciu. Znepokojuje ma to Tvoje pouzivanie ihiel. Sedenia u psychologa fakt posuvaju kvalitu nasho kazdodenneho zivota k lepsiemu, bez ohladu na problem, ktory pomahaju riesit.
Martin,
ja depky nemavam i ked mala som obdobie, ked boli na mne "nalepene". A prave aktivitou rychlo pominuli. A k tej knihe - je mi to zvlastne, ze si mam kupit na dobierku cosi, o com vobec nic neviem. To ja teda nerobim. Nevadi, ze je to "len" kniha. Ved uved aspon autora, nazov, ediciu. Dik

martin303

Caute holky,problem je ze ju asi nenajdete v knihkupectve ale mozme to zariadit tak ze vam ju dam poslat na dobierku,ak mi poslete adresu na email.
Alternativa, aj ty mas depky? A este by som chcel by som vediet od kial si Vera, ak ti to neprekaza. Ries to lebo to bude fakt len horsie!!! martin302@post.sk

vera

joj najst si nieco co ma bavi? ale mna fakt nebavi nic... skutocne pri nicom nevydrzim dlho. maximálne tyzden a casto ani to nie. je jedna vec co ma bavi, ale tym sa fakt neda vyplnat cely moj volny cas - je to sex. a priatel mi pomaha ako vie. on si mysli ze depky mavam z toho ze som zakomplexovana a ze mam nizke sebavedomie, lebo to co ja vzdy o sebe tvrdim nikdy nie je pravda.

este nieco ho trapi. ked ma chyti depkovsky stav prvé co robim je, ze vezmem ihlu alebo hoci co ostre a skrabem si zili na zapasti. je to jedine co mi vtedy pomoze. ale ja viem ze toto nie je riesenie. a bojim sa ze priatel si uz o mne mysli ze som psychopat alebo co ja viem a ze ma raz opusti. sice on to netvrdi a povedal ze to ani tvrdit nebude... proste bojim sa ale ani sama neviem coho... je to cele take divne a neviem kam sa pohnut, co spravit alebo co komu povedat...

martin na pis mi prosim aku knihu... rada si precitam

martin303

Zabudol som ti pevedat ze ak to chces vyriesit musis pochopit ako funguje ludska mysel. Logicky pochopis preco prisly a ako sa ich zbavit. Staci chciet.

martin303

Cau Vera, s depkami to budes mat kazdym rokom iba horsie a horsie. Baby ti inac neradia zle , lebo depky je vlastne emocia-strach a to je nizka emocia. Ked sa pustis do nejakej prace, dostanes sa na vyzsiu emociu a das tvoju pozornost do veci ktore robis a tak trocha ten strach obalamutis a nevsimas si ho. Bohuzial pridu kazdu jesen. Ak chces vediet pricinu ich prichodu budes musiet precitat jednu knihu! Citas rada knihy?

Alternativa

Vera, musis si uvedomit, ze ak v sebe budes "zivit" ten nezaujem o cokolvek, tak ten prud stahujuci Ta dole nezastavis. Skola : to je povinnost, snaz sa ju aspon uspokojivo plnit. Ale viem pochopit, ze to nemusi byt hobby :o). Zamysli sa hned teraz, co by Ta zlakalo : cvicenie, latino tance, knihy o alternativnych formach podporujucich zdravie, pisanie basni alebo prozy, kreslenie, rucne prace, studium napr. japonciny, vedomosti o pestovani napr.orchidei alebo bonsai, turistika,...moznosti je ojojoooj, pre kazdeho bude zaujimave cosi ine. A hladaj kurzy, kde sa mozes "zaradit" medzi ludi s rovnakym zaujmom. A s nimi si budes mat co povedat. Neuzajtvaraj sa s myslienkou "mna nic nebavi".

tish

vera, nech ta priatel potiahne len to tak nenechavaj ist dole vodou, nech ta nuti k cinnosti aj ked stracas zaujem o vsetko.
tak ako ti to radi alternativa. co najviac sa zamestnat, najst si program, nieco robit.