Telový krém/mlieko proti škrábaniu nôh!!!

Príspevok v téme: Telový krém/mlieko proti škrábaniu nôh!!!
katusaa

ahojte baby,
už asi 5 rokov ma trápy svrbenie a následné škrábanie nôh(najviac lítka), neviem z čoho to vzniklo. Či je leto alebo zima, stále to svrbí. Bola som už aj u kožnej a tá mi predpísala krém Daylong. Po sprche som sa ním natrela a hned som sa išla škrábať :(( Teraz používam Niveu telové mlieko na suchú pokožku, tá mi celkom pomáha, ale aj tak sa škrábem i keď trošku menej. Naozaj neviem či je to z nervov alebo mám chorý nejaký orgán v tele.... :((
viete poradiť??

katkaxxx

vypytaj si v lekarni Excipial Lipolotio alebo tak nejak sa to pise.. to je proti svrbeniu a dava sa to aj na predpis, moja babka to dostava normalne predpisane od lekara..

mirča

mala som podobný problém škrábala som až do krvi a potom som nakoniec šla ku kožnej a tá zistila načo všetko som alergická a jediné čo používam je dove a sprchový gél balneum herbal (z lekárne)a nemala by som si holiť nohy ale tak no.. :) však chápete ale ked nepoužívam gel na holenie ani nijaké krémy a mlieka a sprcháče tak už to svrbí len občas...hold ekzémi sú nafurt..

katusaa

Garnier na citlivu pokozku (bielo-cerveny obal) hypoalergenny som musela dat prec. U mna posobil maximalne alergicky - skrabky skrab :(( zatial ma drzi ta Nivea, ale tiez sa to nezaobide bez obcasneho skrabania, ale s nou sa aspon neskrabem kazdy den :))

vlas

no skus ten od garnier ten bez vone na citlivu suchu pokozku je to biela nadoba mne pomohol ja som si skriabala ruky

katusaa

Daylong Excipial u-lipolotio mi prave vobec nepomohol, po natreti som sa hned zacala hoblikovat :(( ale dakujem vam za radu :)rozmyslala som ze vyskusam od Eucerinu to telove mlieko s ureou na atopicky ekzem..

suns

Excipial U Lipolotio, pytaj u koznej/alebo v lekarni bez predpisu. Je to krem na extra suchu pokozku. Velmi ucinny. Vela stastia:)