Páchnuci, biely, hustý výtok z pošvy

Príspevok v téme: Páchnuci, biely, hustý výtok z pošvy
katryna

ahojte dievčatá,
už pomaly 3 rok ma trápy hustý, páchnuci výtok z poš..môjmu priateľovi to dosť vadí a mne tiež. Chcem sa opýtať či je takýto stav normálny, lebo som niekde čítala, že výtok má byť číry a bez zápachu. Už som bola aj u gynekologičky a nič mi nato nepovedala.. :((
neviete mi prosím niekto poradiť??
ďakujem

Nika24680

Mam 15 rokov a vzdy ked mi skonci menstruacia takk o cca 2-3 dni mam vytok. Je to ako hlien, ktorý je biely, hustý a so zápachom

Nika24680

Mam 15 rokov a vzdy ked mi skonci menstruacia takk o cca 2-3 dni mam vytok. Je to ako hlien, ktorý je biely, hustý a so zápachom

YILALA

Nemas nahodou vaginalnu mykozu, nemas svrbenie alebo palenie tam dole? U mna sa tak prajavovala. Tiez som si s tym dlho nevedela radz. Pomohol mi az Wobenzym, vyskusaj.

Iby

Ahojte, poradíte mi? Mala som pohlavný stik 5 dní pred menzesom, menzes sa nedostavil a uz naňho čakám 7dní, trápi ma ale biely hustý zapáchajúci výtok tehotenstvo som vylúčila čo by to mohlo byt? Mám navštíviť gynekologičku?

MultiLevel

v3rka, dodavam info:
s partnermi to ma nieco spolocne...dokonca velmi spolocne....Ale mozeme si za to same, pretoze niektore striedame chlapov a kedze chlapi odmietaju casto kondomy, tak si radsej nasadime antiku, aby bolo "pohodlicko" (nehovorim teraz o tebe, pisem vseobecne)
Nehovorim, ze za vsetky vytoky sveta mozu chlapi, ale casto chlap prenesie na zensku mykozu, pricom on sam nemusi mat ziaden problem. Pri kazdom vytoku, infekcii a podobne, sa musi preliecit aj partner. Asi to nejake opodstatnenie ma :)

v3rka

Ahojte baby,

pri rybom zapachu ide o bakterialnu vaginozu. Musi sa preliecit iba antibiotikami. Samo to neprejde. Čím dlhšie čakať budete, tým sa budete len cítiť nepríjemnejšie, zápach sa bude zvyšovať.
Neodporúčam samoliečbu, všetky voľnopredajné produkty sú 90% na prevenciu, nie na liečbu.
Prajem rýchle uzdravenie ;)