Strach-tehotenstvo

Príspevok v téme: Strach-tehotenstvo
petra898

Dobrý deň, chcem vás požiadať o radu. Mám partnera, ktorého som podviedla. 23.septembra som mala poslednú menšturáciu a potom som otehotnela. S druhým mužom som mala styk 2.2. Bojím sa teraz, že čakám dieťa od druhého. Je mi to veľmi ľúto. Gynekológ mi hovoril,že som mohla otehotnieť okolo 6.2.,takže je to v podstate neisté. Je možné otehotnieť hneď po menštruácii, aj keď nebol priamy vstrek? Ďakujem

moniqa87

ujasnime si to:
menstruaciu nemas od 23.9. a potom si otehotnela

dalej...
s tym druhym si mala styk 2.2. a lekar urcil mozny datum splodenia na 2.6....

ako mohol byt datum splodenia 2.6. ked si otehotnela kratko po 23.9.??? (rozdiel cca 4 mesiace)

a este nieco, 6.2. je dnes, keby to bolo pred rokom, tak uz tehotna nie si, ale mas dieta....

TAK SI TU Z NAS NEROB PRDEL!!!!!!

miriaa

Ak sa smiem spytat kolko mas rokov? ale nerozumiem teraz o co ti ide ... ked to je od druheho urcite povedz svojmu priatelovi ze si ho podviedla potom ked na to pride sam to bude o to neprijemnejsie !!! ... a je to uz len a len na tebe co chces spravt! tvoja slobodna volba len uvazuj mudro a pouzivaj hlavu, a nabuduce ochrana!

chybna

Petra ja som mala presne pred rokom ten isty problem. Ibaze ja som sa s tym druhym stretavala dlho a lubil ma. Nevedela som kto je otec,a tak som odcestovala k jednemu vestcovi ktory je uznavany mimo slovenska. Povedal mi kto je otec a presne datum a okolnosti kedy kde a ako sme ho splodili. Otec bol ten druhy. Nemohla som si to dieťa nechať a dodnes sa preto trapim,urobila som chybu. Tiez sme davali bacha a bolo to treti den po menzese len z kvapiek.Takze otcom moze byt hociktorý,ale rozhodni sa spravne co urobis,aby si to v zivote raz nelutovala. Drzim ti palce,ja som sa z toho poucila,tak vela stastia.