sex

Príspevok v téme: sex
anonim

Ahojte poradte mi co mam robit.Ked sa mi priatelka ho dotkne uz sa urobim no tak trocha pockame ked zase bude ok a potom ked mi spravi fajku tak zase sa vopred spravim.Niekedy uz som dost nervozni tak potom to skoncime.Do doktora niejak nemozem ist lebo sa tak trocha hanbim no a zase nieje to pre priatelku trocha take smiesne ze sa tak skoro spravim.Moze to sposobit aj fajcenie no beriem aj niejake tabletki co som si kupil v lekarni no ale nepomaha to.Tak mi poradte ze co a ako lebo uz fakt neviem co mam robit a este co to moze posobyt ze sa tak skor spravim.

bla

a začni sa trocha pozerať aj do slovenských kníh,lebo tvoja slovná zásoba a gramatika je niečo neskutočné.

k téme: ak niesi s priateľkou, tak si ho doma rob viac krát denne, snáď to pomôže.

grafik-adobe

Ahoj všetko chce čas a prax dotykaj sa svojho penisu v oblasti žaluďa ked si stiahneš predkožku tam je to najviac citlive časom ta citlivosť bude obeľa slabšia a tovja vydrž oveľa večšia.TRENING

ssssa

No presne stím mam aj aj problem uz ma zacina srat aj furt honim a nic nepomaha spravim sa vzzdy strasne rychlo a nemam zo sexu nič.

hmmmm

moj byvaly mal taky problem.. riesili sme to sexom na viac krat al. hrubymi kondomami co znizuju citlivost penisu.. pomaha tiez masturbacia, cvic si to sam, nieco ako prerusovany sex vraj sa to da naucit ze ked uz si blizko tak prestanes..a tak..