SOLARNA TERAPIA, pristroj BIO-QUAN

FK8888

Solarna terapia BIOquan.

Nie je to celkom tak ako ste napisali.
Nie solarna ale laserova a BIOquant namiesto Bioquan. Ale je to komplikovanejší názov prístroja a aj laser hoci sa s ním stretávame stále častejšie ešte nie je celkom bežné zariadenie.

Vela informacii o tomto pristroji bude v najblizsom vydaní Harmonie a aj do dalsieho cisla sa pripravuje clanok.

Ak vas vsak zaujima Skleroza Multiplex, informacie v slovencine najdete na www.bio-quant.eu v casti klinicke studie, posledna studia v poradi.
Je to o tejto komplikovanej diagnoze, ktoru nikomu, kto ju ma, nezavidim.
Studia preukazuje statisticke zlepsenia u ludi, ktori si ozarovali krv vnutrozilovo laserom cca /10 aplikácií/. BIOquant taktiez ozaruje krv, ale da sa pouzivat doma a pocet aplikacii nie je limitovany.

Tazko sa aj hodnotia zlepsenia u SM, lebo su postavene na individualnom hodnoteni toho ako sa dotycny clovek citi. Niekedy sa pri liecbe objavuje aj prechodne zhorsenie kym nastane zlepsenie.
V ramci prebiehajucich klinickych studii v nemocniciach na Slovensku sa predpoklada overenie vplyvu BIOquantu aj na neurologicke tazkosti ludi, BIOquant zlepsuje pamat, lieci demenciu, z coho sa odvodzuje zlepsenie vyzivy, okyslicenia a stavu nervovych buniek.

Vsetko co predpisuje lekár a co doporucuje by sa malo dodrziavat. Len tak sa stav ochorenia môže udržiavať alebo zlepšovať.

BIOquant môže pomôcť zlepšiť priebeh ochorenia SM, viac garancii ako je v tejto vete asi zatiaľ nikto nevie dať.

gabriel

priznam sa, neviem vela o solarnej terapii.. na vami spominane problemy je vsak velmi ucinny bioptron. skuste si o tom precitat na www.bioptron.senea.sk

66666

a tiež ja sa chcem pripojit ci to pomaha na akne???......je to asi novy pristroj,???..ak niekto nieco vie....tak piste