PLES- hodia sa malé čierne?

sunie

asertivitou sa mysli zdrave sebavedomie a schopnost komunikacie tak, ze si povies svoj nazor bez toho aby si niekoho urazil, ponizil, vyvysoval sa atd.

ja by som na ples volila urcite dlhe saty, lodicky (nie sandale) a primeranu plesovu malu elegantnu kabelku. pre partnera bielu koselu, motylik, cierny oblek. co som bola doteraz na plesoch nikto nemal minisaty ani ara-koselu :) ale pokial je to neformalny ples mozno to nebude az take faux pas.

zjem ta

Dámy a Páni:)
toto bola krásna ukážka TAKMER asertívneho správania:) kto vyhral? žužu:) ...prijala kritiku, ale na druhej strane aj vysvetlila, čo vlastne žiada, správala sa dobre:)
patika-velmi sa u teba prejavuje perfekcionizmus- čo v mnohých prípadoch nie je dobré. Máš pravdu len a len ty, inú pravdu ako je tá tvoja nepoznáš. Moc osočuješ.

takže....a mno ešte chcem dodať... bola som na plese,,,a tie holky ktore mali dlhé šaty , mno nevyzeralo to boh vie ako dobre...vyzerali ako na stužkovej a tak prehnane otrasne šaty ...neviem proste nic ma môj vkus , ale beriem to..im sa to páči:) moja kamoška mala čierne koktejlové šatičky a krásne topánočky:) vyzeralo to priam božsky...jedna holka mala tiež krátke modré šatôčky ktoré odhaľovali chrbát. mala tiež topánky s malinkou špičkou. KLADIEM DôRAZ NA TO žE S MALIčKOU!!!...:) takže u mňa pre budúcnosť tak tiež vyhrávajú krátke koktejlové šatôčky na ples:) a ešte niečo:) myslím si že vyzerá veľmi dobre, ak sú šaty neočačkané, sú len jednoduché a ako doplnok máte nejaký krásny malý detail, teda či už malý - veľký je jedno. ale stale sa treba držať pravidla !: v jednoduchosti je krása":)
thak zatim lidičky baj baj:)

karotka

Patika, sama si povedala ze mozes byt Zuzu pomaly starou matkou....takze si dovolim mysliet ze v Tvojom case bola etiketa asi prisnejsia...dnes taka formalita na beznych plesoch (ako pisala ZUzu nic extra) nie je vyzadovana.Docitas sa o tom aj v lexikonoch slusneho spravania...najma ked ide o nejaky studentsky ples za par supiek. (pravdaze na vaznom plese alebo na kralovskom dvore je to ine:D) Pustila si sa tu do milej Zuzu ako keby chcela ist na ples v monterkach....=/

lenuliatko

zuzu ak s amozem pripojit.ja osobne nemozem odolat kabelkam na patentku bez nejakeho remienka ci retiazky.len taka do ruky.ako napriklad na tejto stranke :www.kabelky.eu
na boku si das kozena galanteria-spolocenske tasticky.a uvidis hned prva a posledna.take cierne.uzasne.mne sa to velmi paci.a vyzera to elegantne podla mna.

alie

No precitala som si to od zaciatku a mozem povedat ze podobnych ludi ako patika by som fackat vedela. Tak zuzu sa ta slusne pitala na jednu konkretnu vec a ty odkedy si tu, nic ine nerobis len ju ponizujes a pestujes si na nej svoje mizerne sebavedomie. Si zakomplexovana, rada ponizujes ostatnych, ale ked niekto napise nejake menej lichotive slovicko na teba, tak sa zacnes chovat ako panboh,na ktoreho sa nikto ani skaredo pozriet nemoze! Si velmi divna ososba!

žužu 8)

uhm take dačo som si p redstavovala :)) su zlate, aj ked chcela by som taku malu hranatu ciernu chlpatu, s takymi chumacmi dajakymi :D tento tyzden idem dokupit bizuteriu a poobzeram sa po nejakej peknej kabelke, myslim ze by sa mi najviac pacila z podobneho materialu ako si mi poslala ten link- tak tá prva čierna, krasne to vyzerá