orbitrek

michaella

Ahoj, za aký čas a aké výsledky ste dosiahli používaním orbitreku? Ja na ňom cvičím asi mesiac, ale iba posledný týždeň aktívne - každý deň. Začala som na 10tich minútach a dnes to bolo 25, s menšou prestávkou. Ďakujem za odpovede :)

Linnda_260

Čaute,
na Orbitreku sme zničili ten pás, ktorým sa nastavuje obtiažnosť a nevieme ho zohnať. Prosííím, poraďte, kde by som kúpila náhradný.
Ďakujem

babru

ahojte, ja cvicim treti tyzden na orbitreku kazdy den 20 minut a uz teraz vidim mensi zadok, uzsie stehna a dokonca aj mensie brucho. Myslim ze to nieje o tom zabit sa na nom hodinu ale staci tych 20 min.

betka

My sme ho zohnali cez internet (minulý týždeň) cez inzerat, zjednali sme na 67 €, ale šli sme si poň autom, takže doprava na vlastné náklady. A stále ich cez inzerát ponúkajú dosť.

lochneska

Ahojte, ja mám doma orbitrek a podľa mňa je to fajn stroj, posiluje takmer všetky partie + ale cvičím aj bez strojov, alebo sa len tak vybláznim pri hudbe :)

jalla

ano biancaa,som rada,ze sa to vysvetlilo,ale este som ta len chcela upozornit,aby si si vsimla prispevok vcera o 8:37,uz tam som spominala:
preco by som tu miatla dievcata???jasne,ze ked budu cvicit 15 minut denne,tak im to nebude stacit..
ja len ze mi to nedalo a dufam,ze sme to uz konecne uzavreli:)pekny den

biancaa

na zaciatku som ti vytykala ze tvrdis ze po 2 minutach zacne clovek spalovat... ty si si stale hovorila svoje... ale potom si zrazu napisala ze po 10-15 minut clovek neschudne... po tomto som ti napisala ze si sa znegovala tymito dvoma tvrdeniami...

a ty si to znegovanie asi pochopila tak, ze kritizujem ze si udajne niekde napisala ze ty cvicis 2 minuty (napisala si ze to si nikde nespomenula)...

a ja som ti len dala za pravdu ze viem ze to si nenapisala, a ze to ani netvrdim...

posledne dva prispevky som uz nemyslela ako kritiku (kedze si sama uznala ze to co si si povodne myslela o tom spalovani, sme ti vyvratili), tymi som sa uz len snazila dat na pravu mieru ako som myslela tu kritiku, len si ju zle pochopila..

dufam ze uz sa chapeme, lebo sme sa do toho dost zamotali :D

jalla

"netreba, ja dobre vidim co ako pises, a necitovala som to koli tomu aku zataz si odporucila, ale koli tomu ze si tej babe napisala ze SPALOVAT BUDE UZ PO 2 MINUTACH
viem ze si nenapisala ze cvicis dve minuty, to ani netvrdim, ale napisala si ze spalovat bude po dvoch minutach a ze to mas z vlastnej skusenosti...

a v tychto poslednych prispevkoch pises ze 10 ani 15 minut na schudnutie nestaci"
toto je tvoj predposledny prispevok adresovany mne,kde si mi 2x krat vytkla
to,co je uz vyvratene a co som uznala
tak ja uz naozaj neviem,co mi ty vytykas,mas pravdu fakt ta nechapem

biancaa

ale ty nechapes co ti ja vytykam...

ty si myslis ze ja ti vytykam ze si niekde povedala ze cvicis 2 minuty???

sama som napisala ze netvrdim ze si napisala ze cvicis 2 minuty denne... viem ze si to nikde nenapisala!!!!!!!!

ja proste nieco napisem a ty si z toho vytiahnes nieco uplne ine...

a ani z teba nerobim klamarku