Zapalene a upchate horne dychacie cesty(nosne dutiny)

IIIIzi

Nám doma pomáha na upchaté nosné dutiny sprej s morskoou vodou. A najradšej mám physiomer ale aj ostatné su v pohode ;)

janomalino

Ja tak tiež trpievam nadchou a upchatim nosa praktizujem pitie paradajkoveho džúsu ktorý pomáha ale len na nejaký čas.

JANUSO

mam problem z lavou nosnou dutinou a uz asik 3 den s maou nejde nic spravit skusal som sa aj naparovat ale ani to my nepomohlo prosim dajte mi este nejake rady .´Ďakujem

michalisku

mám problém z ľawou stranou nosa...sliznica je rozdráždená,wzniká w nej následne opuch a upcháwanie...pomáha mi,keď si aplikujem do lawej strany watowú tyčinku,ktorú w nej nechám pôsobiť cca 10 minút potom je to lepšie a nos sa potom celkom fajn aj wentiluje...prečo nastáwa rozdráždenie sliznice...nemôžem to nejako owpliwniť ?

merka

S nosovými dutinami veľmi súvisí naša vnútorná aktivita, ktorá je u ľudí niekedy väčšia ako je priaznivé... stav našich čakier sa odráža na našom zdraví, pozrite si www.jogameditacia.sk a viac môžete porozumieť sami sebe, pretože odstraňovať následky ako vieme nestačí, stáva sa, že \\\"všeličo\\\" sa nám vracia, práve preto, že sa neodstráni príčina z najjemnejšieho vnútra našej bytosti. Vyštudovala som antropol\\\'ógiu a je naozaj úžasné chápať viac súvislostí v nás ,,, nakoniec i okolo :-)
všetko dobré, Mária.

verena

zistili mi na ct vyšetrení objstranne nejake útvary v prinosných dutinách,zrejme ide o cysty veľkosť 2,5mm a 2,5mm,po zapale dutín a preliečení atb.Mávam tt okolo 37°C.čo mi odporúčate?

verena

Mam tiez problémy s dutinami,beriem antibiotiká.kde sa dá kupit ta vecička na vyplachovanie nosnych dutin a ako sa používa?zlepší sa to po prepichnutí dutín?