Na co mi je klitoris???

Príspevok v téme: Na co mi je klitoris???
neskusenababa

chcela by som konecne vediet, na co mi je vlastne klitoris. stale mam v nom take divne napatie, niekedy sa mi z toho chce ist mocit, neviem co to je, ale napriklad vobec nemozem nosit uzke nohavice, vtedy mi je az na odpadnutie, uplne sa mi trasu nohy a musim si tak az pritlacat celu susku a az ma niekedy napriklad v autobuse zviera vsetko. musim sa tak zvlastne stahovat, ako keby nejaky krc - cele okolie susky. a zistila somm, ze ked sa sprchujem, tak tie strasne pocity vychadzaju prave z toho maleho takeho divneho niecoho, co som v knihe skolskej videla opisane ako klitoris. viete mi niekto povedat, co sa mi to vlastne deje a naco ma zena klitoris?

n...

ahoj a nemáš to tam také červené a opucnuté?? ak áno tak to asi máš zapálené tak to by si s tým mala isť doktorovy aleob nesvrbí ťa to tam,?? NEPáLI??

neskusenababa

no, uz mi je to trocha jasnejsie, len jedna vec je u mna trocha ina ako to popisujete, mne to nie je vobec prijemne skor ma to obtazuje a niekedy mi je az do placu, nemozem ani normalne chodit. som z toho dost nestastna.

1BEN1

Co si na tom nepochopila? Tie stavy mas preto, pretoze sa ti pri chodzi alebo v urcitych polohach sucha klitoris o oblecenie, co ho drazdi a stimuluje k tomu, aby bol vzruseny (aby si ty bola vzrusena). Takze napr. nosenim uzkych nohavic sa ti tieto pravdepodobne dotykaju a suchaju (samozrejme aj spolu so spodnym pradlom, ak ho nosis) o klitoris, co sposobuje tvoje sexualne vzrusenie a teda tie stavy, ktore popisujes su vlastne tvojim sexualnym vzrusenim, ktore predchadza dosiahnutiu orgazmu. Ak tomu chces naozaj predist tak nenos prilis obtiahnute nohavice ani prilis tesne spodne pradlo. Co by za tie tvoje "zle stavy" niektore zeny dali. Myslim, ze deteilnejsie to uz vysvetlit nejde tak dufam, ze uz to chapes. Inac ak su tie tvoje "stavy" naozaj take prilis neznesitelne a az prehnane caste, mohlo by sa jednat aj o takzvanu prehnanu vzrusivost, ktorou niektore zeny trpia a prejavuje sa dosahovanim aj viac ako 100 orgazmov denne a to casto bez zjavnej priciny. V takom pripade treba navstivit gynekologa, ktory uz vie ako ti pomoct.

orgi

A kolko mas rokov?
Klitoris je proste miesto, ktore sa nachadza nad mocovou rurou, teda nad miestom, odkial cikas. Klitoris je velmi citlivy na dotyk, suchanie a podobne. Ked toto suchanie pretrvava dostatocne dlho a s dostatocnou intenzitou, tak dievca alebo zena dosiahnu orgazmus. Orgazmus je uvolnenie sexualnej energie. Je spojeny s prijemnymi pocitmi a s pocitmi ulavy. Najprv sa ti mozu zdat tieto pocity neprijemne,ale raz ich zacnes vnimat inak-lepsie.

neskusenababa

ja si nerobim srandu a asi som naozaj strasne blba lebo som to stale nepochopila z coho mam tie stavy a co teda mam robit a ako aby mi to preslo.

1BEN1

neskusenababa si podla mna iba robi so vsetkych srandu. Ved v dnesnej dobe, v ktorej sa na kazdom kroku hovori o sexe a uz pomaly nic nieje tabu (co je vlastne aj dobre) nieje mozne, aby niekto nevedel co je to klitoris, zvlast, ked je to zena/dievca. Ved aj v skole vas to museli ucit. Ale ak by som ti nahodou krivdil tak svoj klitoris si vaz lebo ta moze priviest do velmi prijemnych/blazenych stavov. Vyskusaj si ho jemne drazdit a to co nasledne prezijes sa nazyva orgazmus. Teda aj tie tvoje "neprijemne stavy", ktore obcas koli nemu zazivas su vlasne urcite pre teba velmi prijemne, na to prides, ked sa naucis si ich vychutnavat a nie sa ich bat. Ale skus radsej v sukromi, ako niekde v autobuse alebo na verejnosti :-) Prajem vela zdaru a radosti s tvojim klitorisom :-)

lol-ka :d

Basnik, ty kam na tieto veci chodis?! Uz nejednu basnicku som tu citala od teba, a senzacne som sa na tom bavila :D. Ja ani neviem, ci to vymyslas sam, alebo kopcis z nejakej stranky, kazdopadne su super. LOL LOL LOL :D

básnik

Naberieš si olej z misky,
natrieš si ním svoje pysky.
pocit zláštny zažiješ,
a potom sa vybiješ.
-
Prečo som už dlhé roky,
nehladila svoje boky.
nedráždila svoje vnady,
veď to nie sú žiadne vady.
-
Vzrušenia sa nevieš dočkať,
ale musíš chvíľu počkať.
Keď dotýkať,tak lepšie je,
keď k tomu aj muž prispeje.