Srdiečko?????? plss

Príspevok v téme: Srdiečko?????? plss
peter0033

ahojky,ám od mala diagnostikovaný prolaps mitrálnej chlopne aj šelesť, a už asi rok mám často bolesti pri srdci, niekedy sú to pocity krčov alebo zvieravá tupá bolesť, inokedy pichanie, bola som aj u lekára, kardiolog povedal, že prolapsy má veľa ľudí, ale ja nepoznám nikoho koho tak bolí v oblasti srdca, prosím váw má s tým niekto podobnú skúsenosť?? alebo sa aj často dozvedám, že také bolesti pri srdci a pichanie je od chrbtice,,ale je to možné..aby to takto bolelo stále? alebo aj také pocity vibrovania tam mám, prosím niekto s podobným problémom poraďte, som zúfaly

nice

Nice nehnevaj sa ,ale tento nick pouzivam obcas ja . Teraz uz len ja ,lebo som si ho dala registrovat len preto , aby si tu nik neplietol kto je kto. Diky za pochopenie.

nice

no ja mam tiez selest a obcas mavam pichanie pri srdci, ale vraj to je z chrbtice..doktorka sa ma pytala ci moc casto niesom zhrbena, alebo krivo nesediim a uvedomila som si ze to bude asi fakt z toho...potom ma zacne pichat pri srdci, ze sa ani poriadne nadychnut nemozem, ale zase to prejde..ale mavam to len obcas...ale ak ti lekar vravi ze je to v poriadku tak hadam vie o com vravi;)

adka000

Peter aj ja mavam take vibrovanie pri srdci ale u mna to je stres ,ale neviem ti viac povedat.Keby ze skusis prejst na stranku uzkost tam myslim jedna baba spominala ze ma ten prolaps.