NECHUDNIME.SCHUDNIME!!!

karlicka

kamoška,miro má pravdu.
šéfovi toho fora vďačíme všetky hlavne preto,že nás naučil ako zdravo žiť natrvalo. možem prehlásiť za seba,že sa to dá.a hlavne autor fora je SUPER ČLOVEK.osobne ho nepoznám,ale vraj je to pravda

miro.83

kamoska: Nie je pravda treba citat to co je napisane na tej stranke nie citat reklamy. Okrem toho ta stranka mi tiez pomohola schudnut 35 kil.

kamoska

karlicka....z tej stranky chudnutie-ako som vzdy mala pocit, ze im ide iba o perdaj nejakych kokteilov systému Herbalife,a o vytahovanie penazi z mojho vacku, preto som sa tam nikdy neregistrovala.

stallone

baby dokazeme to!
musime sa povzbudzovat a som si ista ze to pojde zdravym sposobom pomaly dole...
musime mysliet pozitivne:)
drzme si navzajom palce..

stallone

baby o to ide...
kamoska-stale nico robis-tym je myslene zrejme ze skusas vselijake zarucene diety...tak si taketo veci nevsimaj! zacni sa normalne staravovat, davaj si na tanier mensie davky.. pridaj viac zeleninky a ovocia...vyluc zo stravy keksiky a cokoladky,cipsy a podobne...chod na to postupne..
ked uz mas strasnu chut na sladke d aj si horku cokoladu-ale nejaku s vyssim podielom kakaa,ziadne mliecne...ale pomalicky obmedzuj na uplne minimum...dajs i radsej ovocie-je zdravsie a obsahuje tiez cukor,ale takyto cukor je zdravsi...
ovocie ale nejedz v neskorych vecernych hodinach...
jedz vela vlakniny a nezabudaj na pravidelny prijem tekutin!aspon 2 litre vody alebo caju-zabudni na sladene napoje...
3 krat tyzdenne si daj aerobne cvicenie a kombinuj ho s posilnovanim...

karlicka

ahoj kamoska :)
podarilo sa to úpravou stravy.čítala som takú brožuru o zdravej výžive,začala som jest vela ovocia a zeleniny.podarilo sa mi dat dolu mnoho kíl.keď som vážila 98kíl objavila som stránku : www.chudnutie-ako.sk. zaregistrovala som sa tam na fore,kde je mnoho ludí,ktorí chcú schudnúť a mnoho takých,ktorí dávajú cenné rady a podporujú. je to super partia ľudí na čele s autorom fóra.odporúčam ti túto stránku a som si istá,že to zvládneš aj ty.na spomínanom fóre nájdeš aj moju tému a zaznamenaný priebeh mojho chudnutia. tak neváhaj a poď medzi nás.

stallone

moniqa87
jasne aj to viem ze svalovina je tazsia ako tuk..ked aj neschudnem na tych 55 tak aspo nech to je vidiet na mne:)

kamoska

karlicka, GRATULUJEM!!! a teraz prezraď ako sa ti to podarilo....ja stále niečo robím a stále len priberám...momentálne som na 108 kg.