Chronicky zapal hrdla - poradte (rng)

Príspevok v téme: Chronicky zapal hrdla - poradte (rng)
salvation

Takze, nakoniec som prisiel an alfu a omegu mojich problemov....

chronmicky chytene hrdlo...

nebyt toho, nemam oproblem s klbami ani srdcom.

Poradte ki prosim co mam robit, nic nezabera.

Ani alicin, ani GSE, ani extrakt z oresaku cierneho, ani lymphomiosot, ani angin heel, ani antibiotika, ani probiotika, ani wobenzym, ani thymunex, proste hrdlo ked xce boliet boli. a ja som z toho na kasu.

mandle nemam od 8 rokov, mam 25, hrdlo ma trapi takto asi 3 roky.

viete niekto kontakt na dobreho ORL doktora?

ORL

Pri častých zápaloch nosohltanu, faryngitide, tonzilitide, zápaloch stredoušia odporúčam vyskúšať Bactoral - jediné orálne probiotikum s unikátnym bakt. kmeňom Streptococcus salivarius K12.

bejucim

Dobrý deň,nemám v úmysle nikomu nič vnucovať. Chcem sa len podeliť s mojimi skúsenosťami s produktami, ktoré užívam a s ktorými som pomohla už aj mojej dcére a niekoľkým známym. Mala som tiež zdravotné problémy: chrbtica, žlčník, obličky, ako to už býva v neskoršom veku. Samozrejme problémy nastupovali postupne. Ako každý, začala som navštevovať lekárov potom vyšetrenia, nasledovali lieky, ale nič sa nezmenilo. Daľšie lieky, vyšetrenia a nič.Moja priateľka mi povedala, že predovšetkým potrebujem detoxikáciu organizmu. No nejak ma to nepresvedčilo. No po ďalších mesiacoch pravidelnej návštevy lekárov a vyšetrení sa ukázalo, že nič sa nemení, ba čo viac výsledky sa z niektorých vyšetrení sa zhoršili a už ma aj žalúdok pobolieval z liekov. Zavolala dom taj priateľke, že teda by som vyskúšala ten detox.Objednala som si produkty, užívala a môžem povedať, že ž po 3 týždňoch som sa cítila lepšie, nechcela som tomu veriť, ale je to tak.
3 mesiace som robila detoxikačnú kúru a potom sme sa zamerali na ešte ostávajúce problémy. Možno mi nebudete veri, ale už rok som bez liekov, odstúpili problémy, 2x do roka urobím detoxikáciu a keď sa niečo objaví, už nechodím k doktorom, ale užívam tieto produkty na prírodnej báze a cítim sa dobre.
Dcére to tiež veľmi pomohlo pri žalúdočných a ženských problémoch a mohla by som ešte niekoľko prípadov vymenovať, ale nechcem vás s tým nudiť.
Veľmi rada poradím, keď by niekto mal záujem. Napíšte mi na mail
bejucim@azet.sk

Jana H

Dobrý deň pán RNG,

prosím potrebujem od Vás radu. No neviem kde Vás mám zohnať- kde Vám mám napísať, snáď chodímte sem.

RNG

Ako som povedal, ja sa radsej spolieham na lekarov, co pouzivaju presne zlozenia vytazkov, lebo byliny maju rozne obsahy, podla toho kedy a ako zbierane, a obvykle maju dost maly obsah ucinnych latok. Preto dosli lekari, co vytazili ucinne latky a stanovili na svojich klinikach kolko coho presne treba na klinicku ucinnost.
Ich statistika je podstatne lepsia, ako bylinkarov a neporovnatelna s homeopatiou, ktoru vyhrabali z minulosti len z dovodov, aby mohli ludom ponuknut nieco ine, nez skodlive chemicke lieky, ale nie nic velmi ucinne, aby to tym liekom nekonkurovalo.
Samozrejme proti ucinnym potravinovym doplnkom urputne bojuju, lebo tie vazne ohrozuju odbyt ich chemickych liekov.
Inac ucinne latky napr v cibuli su alicin a protizapalovy quercitin. Dnesne odporucene davky oboch su tak vysoke, ze by si musel parkrat denne zjest kilo cibule, aby si tolko dostal do tela. A to je samozrejme nepredstavitelne.

hanka9

A este k tym flajstrom, obkladom. Obklad z horcicneho semena, chrenovy, ci uvadzanych veci, resp. Priesnitzov je nanic?? Vydokladuj, pouc, vdaka.

hanka9

RNG
ja viem ze mnoho veci je prekonanych a preto nespochybnujem najme tvoje prve dva odstavce. Ty sa opieras ale neustale o ucinne latky z bylin v presne urcenych klinicky ucinnych davkach a kupovaniu produktov z velkovyrobni. Na jednej strane suhlasim, na druhej nie. Chapem, ze obsah ucinnej latky lieciva pri lieceni choroby je takpovediac klucovy ( uz aj otec lekarstva vedel a zdoraznoval ani nie moc, ani nie malo), ale chapem aj Samuela Hahnemanna a homeopatiu a chapem aj konzumentov liecivych cajov ci inych galenik, ktory ich uzivaju podla doteraz platnych stanovenych terapeutickych davok. Co tito ludia robia zle ?? Skus mi to vysvetlit dakujem. P.s- preco by som mala kupovat napr. tinkturu z hlohu z ameriky, ked si ju mozem bez akycholvek problemov vyrobit sama doma a uzivat v presne stanovenych davkach? Dôvody: viem, co , kedy a ako si nazbieram, ako si ususim, ci zmrazim, ci spracujem, ako pripravit tinkturu atd a ako, v akych davkach a kolko ju uzivat. Co je na tom nepochopitelne, ci nebodaj zle? Amerike bezvyhradne doverujem, ale kupujem si to, co uznam sama za vhodne, resp. je prejavom mojej vole. P.s- ja som na rovinu, nevykladaj si to nijako zlom.

mjanik

zápal hrdla je spôsobený pľúcami,v akupunktúre to riešime schladením pľúc.
ak choroba trvá kráto,aj liečba je veľmi krátka,ak trvá dlho-chronická,liečba trvá dlhšie,ale ide!!

fero72

hanka9 - kazdopadne dakujem za tipy, vazim si tvoju snahu pomoct

skoda, ze je tu stale ten boj medzi "klasikou" a modernou medicinou, resp. alternativnou...

RNG

Hanka 9, od cias bylinkarstva alternativna medicina podstatne , najma za poslednych 30 rokov postupila.
Dnes su to vytazky z roznych liecivych rastlin, kde ucinne zlozky su pritomne v presne urcenych klinicky ucinnych davkach.
A chrenove obklady, cibula priviazana na nohu a podobne patria do minulosti.