Porazka v 25-tich

mira

"Hustú" krv máš zo živočíšnych potravín, ktoré obsahujú priveľa nasýtených mastných kyselín. Výsledok je upchávanie ciev a nánosy, ktoré časom tvrdnú.
Takto dochádza i v mladom veku k predčasným príznakom starnutia - strate pružnosti ciev a strate funkčnosti jednotlivých orgánov. Potrebuješ omladzujúcu rastlinnú stravu plnú vitamínov, enzýmov, osviežujúcej vitálnej energie, vlákniny.

leerka

je pravda ze hak nie je bohvieco,ale treba sa pozriet aj na to, ze pritom baby fajcia a to je ten najhlavnejsi problem, preco potom mavaju problemy.....aj lekar povie, ze pri hak ny si nemala fajcit.....

malickasom

no ale aka je tam sanca? to je mozno jeden pripad z miliona ci nie? ja som brala HAK vyse tri roky a ked mi zacali z nej puchnut nohy tak som prestala, lebo sa bojim ze budem mat krcove zily jak moja babka. Ale dostat porazku v takom mladom veku, to je hrozne! ale pocula som o mladej babe ktorej zlyhalo srdce, to bolo nie tak davno v spravach, tu na slovensku sa to stalo.

vevericka

rng..ved jasne:) u nas v rodine bol uzivany wobeznym a bola spokojnost, tak ten jedine odporucam, ked nemam s ostanymi skusenosti:)

RNG

vevericka Wobenzym je uz velmi star, odvtedy je plno novych , ovela silnejsich. Pozri napr len na vyber zo Swansonu, kde Bio Core a N*Zimes PA su mnohonasobne silnejsie zmesy.
-odkaz odstránený-

A takych vyrobcov je viacero. Ja pouzivam momentalne Super strength Multienzyme, ktory obsahuje dost roznych enzymov a tiez kyseliny na ich spravnu funkciu.