Strach z vytahov

Lečíno

Ja mám panický strach s výťahov od mala....nikdy do výťahu nevkročím....a to mám už 20 rokou....každý ma presviedča aby som šla ale proste mám strach...;( čo mám robiť?

Interaktivna

aj ja som mala strach...ked som mala 3roky tak som sa raz zasekla.Od vtedy som nesla do 12 a pol roka...raz moje dve kamosky ma nahovorili nech ideme vytahom...ale mala som podmienku ze nech ln 1 poschodie a tak sme vzdy isli len jedno....ptm som mala ist sama ale moc som sa bala..na druhy den som isla s inymi a isla som raz sama:)odvtedy chodim vsade len s vytahom:)))mam 13 a pol:)))))

jaja

Aj ja sa bojim vytahov...bojim sa tiez napr. Tunela? ty nie? Ale jedna psychologicka mi povedala, ze strach z uzavretych priestorov, teda klaustrofobia, je najlahsie odstranitelna fobia. Teda,nic ine nepomoze, len prekonavat strach...a ist tym vytahom...raz, dvakrat, stale....viem, ze je to hrozne...ale inac clovek ten strach neprekona...Nemoze mu unikat...len sa mu vystavovat....NEZABUDNi. DRZIM PALCE:

damaxy

velmi som sa tiež kedysi bala chodit výtahom.Nastahovali sme sa do bytovky na 7.poschodie,nejaký čas som chodila peši a potom som že na 3.poschodie a potom peši a nakoniec som sa osmelila ale v cudzich bytovkach somchodievala peši,alebo som zavolala a isli spolu so mnou.