Školák nakrútil na mobil ducha!!

tinusska

ked kliknete na ten odkaz, tak cca v strede tej stranky je malym "pozrite video".. kliknete na riadok "zabery ducha z mobilu" a uz nacitava :))

nelly15

ja na duchov verim,ako nemsia som s kamaratkami dost experimentovala,,ze ideme vyvolavat,,rozbila sa mám flaša asi asi ešte 10 dni sa mi v noci snivalo ako chodim po cintorine a davam si na hrob kvety.naštastie potom sne už na úto temu nehovorili a o podobných experimentoch ani neuvažujem

duska111

priatel (doverihodny zdroj) mi rozpraval , ze sa raz v noci zobudil a videl nejaky tien-siluetu cloveka ako presiel cez stenu do jeho izby a zase druhou stenou presiel von. Rano to rozpraval bratovi a ten sa tiez v noci zobudil a to iste videl vo svojej izbe.

dadaho

uuuuuuuuuaaa, ked som si pozrela to video vahala som, ci verit, ale ten text k videu ma presvedcil. verim na duchov a ako kazdy smrtelnik mam z ich existencie strach. uz som pocula pribehy o ludoch, ktorí prizraky stretavaju denne.. nikdy by som s nimi nemenila.

bijim,sa,duchov

a ešte, nie dobry anjel to bol či jak to hovorili.
Ved logicky ked je niečo tmave,a ked sa toho bojiš..musi to byt iba zlo....
Duchovia su..existuju....

bijim,sa,duchov

no chvala Bohu že "len tien" keby že fyzicka postava , tak zomriem od strach..ozaj..
Ale aj taky tmavy/čierny tien stači vidiet ako sa ti pohybuje po izbe,no ja by som .... onemel,neviem predtavit čo by som robil keby som niečo take videl , od strachu by som nevedel ani pohnut sa , a nie ešte mobilom natačat.
Statočny to chalan ked to dal na mobil , tak aby mu aj verili...lebo je to 100%uveritelne....si JA myslim