Očistná kura na akne?

PavlaJ

Ahoj, aj ja mám problémy s akné. Bola som u kožného no predpísal mi differine a zineryt. To samozrejme nepomohlo. Differine mi zaberá akurát tak na plecia. Tak som hľadala na nete domáce recepty. Zaberá čistenie plety cesnakom (vytlačiť cesnakovú šťavu a natrieť si ňou infikované miesta napariť sa predtým nad bylinkami), a taktiež zaberá citrónova šťava. Používam aj výrobky od Avonu ktoré mi pomáhajú, len teraz si už asi nespomeniem na názov. Pleť nemám stále dokonalú ale postupne sa to zlepšuje.

marcopolo

kozmetika Jafra je nenormalne predrazena akurat same omacky okolo toho ,ake robi zazraky :) len si nik neuvedomuje ,ze zalezi aj od genetiky atd. ziadne zazraky neurobi staci si pozriet test magazin ohladom kremov ..nijaky krem neurobi zazraky , ze zena bude vyzerat mladsia o par rokov :) vsetko je to zaklad zivotnmeho stylu ,ako je zdravo sa stravovat ,nefajcit ,nepit atd . a samozrejme genetika

halllllo

je tu písane že mliečne vyrboky nie, a čo tak zdravy cootage či žerve alebo tvaroh.../so supermarketov aj ked /

mira

Tuhnúce, t.j. nasýtené tuky k nenasýteným by mali byť v pomere 1:3.Pritom nenasýtené tuky si telo môže zmeniť na nasýtené, ale naopak o nejde. takže je lepšie dodať nenasýtené tuky a organizmus sa s nimi vysporiada. Nasýtené tuky tuhnú pôsobením chladu. To spôsobuje upchávanie kapilár a neskôr ukladanie na rôznych miestach napr pôsobením chladených nápojov, zmrzliny a iných chladených jedál. Stuhnuté tuky sa veľmi ťažko odstraňujú z tela sú základom pre cysty, zhrubnutiny, nepružnosť orgánov, stuhnutosť svalov, sklerózu atď.
Vylučovane i prostredníctvom akné by malo byť vítané a podporované, nie potláčané a človek by ho mal chápať ako proces očisty. Samozrejme za podmienky, ža sa nebude ďalej sám znečisťovať.

RNG

tvrdnuce, tj vysychave oleje(oxidujuce a polymerizujuce) mozu byt len nenasytene oleje, tj oleje s otvorenymi vazbami(polyunsaturated), a hlavne take, ktore boli chemicky a lebo tepelne aktivivane.
Nasytene oleje nemozu polymerizovat a preto su stabilne, tj netvrdnu(nevysychaju) na vonok sa zdaju tvrdsie, lebo maju vyssi bod topenia, ale v telesnej teplote su vsetky velmi dobre tekute a stabilne.
Telo potrebuje hromadu roznych tukov, ci uz nasytenych, ci nenasytenych.
Mnohe nasytene su potrebne pre nervovu cinnost a funkciu a konstrukciu mozgu.
Takze nie je zdrave sa im kompletne vyhybat, to znizuje napr IQ kompletne vegetarianskych deti, ktore nejedia ziadne nasytene oleje(maslo, palmove a kokosove oleje, rozne oleje z niektorych olejnatych semien)

shenya

666666
JAFRA- aj mna na to nahovorili...ale nepomohlo mi to. mam mastnu plet a tam boli rozne kremy a to mi neprospievalo. akurat som za to vyhodila vela penazi. sice to pekne vonia a tak, ale na problemovu plet to neepomoze. to tak pre starsie zeny, aby mali stale hydratovanu a vlacnu pokozku :)

madison

PLS POMOOC>>> RNG alebo hocikto.. mavala som vyrazky a mastnu plet ale nedavno sa mi vytvorili dve take tvrde podkozne hrbolceky a bars to boli .. bojim sa ze su to uzliky .. AKO TO LIECIT ?? KYM SA MI TO NEROZSIRII >?? KDE TO MOZE MAT KOREN ??

mira

Očistíš sa tak, že vylúčiš tuhnúce tuky z nasýtených mastných kyselín a zaradíš potraviny s vlákninou , t,j. zeleninu, obilné zrná a trochu strukovín. Panenský olej alebo semienka zo začiatku vôbec, po čase malé množstvá.

Zo začiatku nastane proces eliminácie starých usadenín, t.j. akné sa môže zhoršiť, čo je dosť nepríjemné. Treba ale vydržať, po prečistení sa budeš cítiť výborne.