kozmetika AB balance na akne

madison

fufikova zena... blbost ja som mala ab young ( to myslis ?? ) plet. vodu .. a gafrobu masku .. plet. voda .. bola ok .. aj ked teraz mam lepsiu .. a viac vyrazok ?? podla fufikovej zeny ?? kazdy reaguje na kozmetiku inak .. a ona sa nemusi vysipat tak ako ty .. TAK AKO MA KAZDY CLOVEK INY OTLACOK PRSTA, TAK MA KAZDY INU PLET .

nicenice

konstantina, každému pomáha niečo iné...ale je pravda že každá kozmetika akné len POTLACA aj antibiotiká zaberajú len dočasne...zavisí od stupna akne, hormonálnej aktivity..aj tea tree olej jednu vyrážku ti vylieči, ale dalšia zas vznikne...kedže bude pleť vysušená a citlivá..

lll

podla mna ab nie az tak strasna!ok,s la roche posay sa to sice porovnavat neda,ale ta gafrova maska a gafrova pletova voda nie su zle

konstantina

nicenice dakujem za radu,no sama si povedala že to nelieči iba potláča,tento rad balance obsahuje tae tree,co znamena ze to lieči.radsej nech to mam na čele vyliečene ako potlacane stale dokola..nemyslis?

nicenice

myslím, že na vyrážky je lepšie rad young care, balance velmi vysušuje kedže obsahuje tea tree olej, ten je síce liečivý, ale je dobre naniesť ho len na zapalene vyražky tak 2 krat do tyžna koncentrovany, ale nie každý den v krémoch a mliekach, young care krem je upokojujúci a regeneračný a nočný gél stahujúci, som s tým naozaj spokojná...