Idem na operáciu a mám strach

Zianka

tiež som sa bala, ale bolo mi to vysvetlene tak, že to aj tak cele prespím, nebudem o ničom vediet a ked sa zobudim a bude to boliet, daju mi niečo na bolest a presne takto to aj bolo. ALebo sa na niečom od bolesti možeš dohodnut s lekarom

Mixáč

Len jedno nechápem, že prečo keď je pacient pod vplyvom celkovej anestézie, prečo musí byť ešte pripútaný o stôl. Vraj kvôli vlastnej bezpečnosti, ale je to dosť nepríjemné, keď vás sťahujú ako psychiatrického pacienta.

Nelynka

som asi desat dni po operacii hernie v oblasti pupku a brusko mi ostalo stale take ,,velke,, nafuknute, opuchnute. na poslednej kontrole na poslali aj na RTG ale vraj bol snimok oki. aj modriny uz ustupuju, nemam nastastie bolesti ale ma riadne znepokojuje ze sa to nemeni a a stale mam take velke brucho. prosim mate niekto podobnu skusenost????

Lolina

Ludia Naozaj sa nemate coho Bat..Z narkozy sa zobudite vzdy...a je to aj dokonca prijemne taky spanok....A najlepsie je ked zaspavate a nic nevnimate iba ako sa pohybuju ludia okolo Vas.Jedine co mi na tom vadi je to ze po prebudeny je mi s nej trocha zle...ae to zaezi na dlzke operacie....Ja viem o Com hovorim Mam 15 rokov..a 25 operaciu za sebou... kazda Pri celkovej anesteze...V auguste ma caka este jedna...drzte palce nech je posldna--

eliiiiiiii

Berta,tiez mi pred rokom voperovali umely klb a dali mi lumbalku.Bala som sa celkom zaspat.Pocuvala som pocas operacie Fan radio.

Bojko1

Ahojte, som asi tak stvrty rok po operacii.
Mam ten lymfom, ako som uz napisala. Zatial s tym zijem... Dakujem vsetkym za odpovede... A chcela by som sa spytat na vecernicu ako sa teraz ma.