Otec je čudný

Príspevok v téme: Otec je čudný
ppppppp

prosím o radu, môj otec ktorý ma
71 rokov sa poslednú dobu správa akosi čudne, nepoznáva predmety, stále spomína, čo bolo..., zdá sa mu, že musí do práce, no je akosi mimo..neviete, čím to môže byť????? alebo sedí doma..a začne spomínať, že domov má inde(spomína miesto, kde sa narodil)

RNG

Alzheimerova choroba je degenerativna choroba mozgu, kde sa vytvaraju latky izolujice nervove spojenia(synapsy) a tvoria nanosy(lipofuscin, beta amyloid proteinove retazce), cim sa znizuje aj samotna funkcia neuronov.
Teorii je plno, zopar liekov-dost malo ucinnych, z doplnkov ludia s malo antioxidantmi, zamorenim hlavne hlinnikom, roznymi autoimunnymi chorobami, znizenou viralnou imunitou maju ovela vyssiu incidenciu(vyskyt) Alzheimera.
Vyrazne pomaha pri tom odmorenie,z doplnkov vacsie davky vitaminu D-3, curcumin, koenzym Co Q 10 vo vyssich davkach(600-1200 mg) a vitamin C .

orgi

Alzheimer je psychicka choroba starych ludi, ktora je neliecitelna, maximalne tak spomalitelna. V neskorsom veku vsak choroba dost zrychli. Tito ludia najprv zacnu zabudat na veci, co sa stali pred kratkym casom, potom prestanu mat pojem o datume dna, zabudaju kde byvaju, nespoznavaju rodinu a podobne. Niekedy sa pritrafi aj agresivita a nasilnickost.

Ale ked vravis, ze nespoznava predmety, je to dost atypicke.Nechcem strasit, ale moze to byt aj nejaky nalez na mozgu ako nador.

me for me

ahoj, moja babicka ma alzhaimerovu chorobu cca od roku 2000. moj dedko sa o nu stara,chodi s nou ku nejakemu specialistovi do brna..nechcem ta strasit ale to asi ta alzhaimerova choroba v skutocnosti bude.neda sa to vyliecit,iba proces choroby spomalit.

whee_ee

prastarka chodila aj ku psychiatrovi.. časom nás nepoznávala, mala halucinácie, bolo nutné prebaľovanie.. nie je to sranda..

cmukajs

je to nebezpecne..nie je to liecitelne..maximalne sa to da zastavit...ako ochorel tak o rok asi zomrel..presne to co si spominala..nespoznaval predmety, neskor uz ani pribuznych nepoznal...pametal si iba historky no to co sa stalo pred piatimi mintami uz nie...neskor ani co bolo dekedy este davno...stale sa to len zhorsovalo...ku koncu este ked chodil ho starka musela zamkynat dvere bo utekal:(..strasna choroba nikomu ju neprajem...uplne inym clovekom sa stanes

ppppppp

a ako dlho to mal??? problém je...že nechce k lekárovi, je to také nebezpečné? tiež takto rozprával a spomínal na to čo bolo??