Porucha erekcie...

Príspevok v téme: Porucha erekcie...
eqqe

No tak po 8 mesiacoch vztahu z mojou priateľkou sme sa rozhodli pre pohlavný styk,ja mam 17
ona ide mať 16 (viem že je to možno pre niekoho málo ale obidvaja to už chceme )Problém nastal keď sme to už mali robiť,proste sa mi nepostavil...bolo mi to dosť trápne a ju to tiež dosť mrzelo,neviem proste prečo mi to nešlo,posilňujem už 1
,5 roka a je možné že to mám kvôli tomu (možno nemám testosteron kvôli tomu alebo čo,ale v 17 si myslím že by som ho mal mať dosť...)bol som aj dosť v strese pretože to malo byť prvý krát,pre mňa aj pre ňu...chceme to skúsiť ešte raz ale mám strach že zasa zlyhám,chcel by som teda vyskúšať viagru alebo niečo podobné aby som mal erekciu istú,len neviem či je to pre mňa vhodné a kde vlastne niečo také zohnať.

antonovaia9

Tabletky na erekciu - erotonus.com Lekár mi predpísal Viagru, ktorá mi fungovala, ale bola na mňa drahá. Erotonus funguje aj za nižšiu cenu.

Fil15

Hlavne nenaleť na erexan zerex alebo ejoy, to je najvacsi odpad aky mozes dat do ust. Mozno je to len cista muka, ale jednoducho to nefunguje ani nahodou. Robia si tie affiliate weby kde davaju tie fejkove rebricky a vzajomne sa chvalia a potom za to publisheri beru provizie ked si tu blbost kupis. Cisty podvod! weby typu erekcia .guru alebo erekciablog sk a podobne su podvody na ludoch. Za kazdy klik im davaju provizie a ktori su to tí co im platia najviac? No predsa prvi traja v rebricku...su zapojeni do affiliate siete dognet, mozes si to sam skontrolovat na webe dognet.sk v casti kampane - Zdravie avyziva, tam su uvedeni. Bezne davaju az 30% a za to ich tak umelo strkaju naprve miesta tych fejkovych rebrickov a fejkovych recenzii!

vitavi

A neskúšal si len tak nezáväzne sa s ňou láskať, a keď to príde, tak príde, a keď tak nie ? Prečo si to vopred plánuješ a nenecháš to plynúť samo ? Poruchu erekcie nemusíš mať, len si vystresovaný z niečoho nového, o čom si priveľa počul.

Na druhej strane, ak by si mal naozaj poruchu erekcie, stačí ti v tvojom veku vynechať sladkosti a chémie, a stav sa zlepší.

SanoKosi

ja mam skusenosti s erozonom max a som fakt spokojny, ak chce nieco viac vediet kludne sa pytaj, treba si pomahat

Adololo

Tak tú kamagru od kolegu nižšie by som rozhodne neriskoval, čert vie čo ti tam pribalí za humus :-D Osobne mám super skúsenosti s Erexanom alebo aj s Vimaxom ale ten treba brať dlhodobo. Erexan je skôr taký že si ho dáš a ideš hneď na vec. Takže asi tak z mojej strany

razerzone

KAMAGRA 100mg Carovna tabletka pre muzov, najlepsia kvalita, nastup uz po 15 minutach, dlha a kvalitna erekcia za bezkonkurencnu cenu iba 5 eur za kus... razerzone@azet.sk ..poslem aj postou plus 80 centov. alebo piste sms na 0918625935.