Prečo majú cigáni zdravé deti?

Príspevok v téme: Prečo majú cigáni zdravé deti?
lilis

Rozmýšlali ste nad tým prečo majú cigáni zdravé deti? Teraz myslím tých čo žijú v otrasných, špinavých podmienkach, ani hygiena nie je bohvie čo. Zjedia hocičo aj zo smetiaka. Nechodia na pravidelné kontroly v tehotenstve a ani ta strava čo by mala byť v tehotenstve nemajú. Tak ako je to možné, že nemajú deti s razštepom pery, alebo Downov syndróm atď...
Aj teraz sa narodilo jednej ciganke bezdomova pod mostom zdravé dieťa No chápete to?

jajka001_

medzi ciganmi bezne funguje uzera, cize normalna ciganska mafia funguje a ze myslia na svoje deti? haha, hej, ked si idu pre socialku aby ju prechlastali.

jajka001_

gadžo? to je biely muž, chlape :))
hej, no vajda olašácky možno má mrte zlata, ale tí v osadách asi ťažko.

atm

omega ty tu vypisujes take neuveritelne hovadiny ze zaujat k nim nejaku vazne mienenu kritiku je mrhanie energiou. mimochodom gadzo znamena v cigancine biely sedliak.. ale radsej si chod spravit ulohy do skoly

0mega

jajka001_ no ked vidim v novom case, ze gadzo mal 351 hosti, ci kolko a kazdy z nich na sebe x-kilo zlata, tka neviem neviem ;) ti si to samozrejme posuvaju dalej, to je rodinny podklad, myslim ze v tomto si inteligentnejsi ako normalny biely clovke, co prechlasce majetok a detom neda (vid milion tem, co sa tu da najst a nie len tu)

nemaju zbrane, aspon zatial ale vies si predstavit co by sa stalo ak by mali? ja VERIM ze nikto nebude taky debil, ze im v apokalyptickom svete zbrane preda.. a preco to riesim? neviem.

atm, krotizujes, co je super (myslim to ako komplient), ale nevysvetlujes nic k tomu. vies co - nechajme to tak, mam na to svoj nazor, nestracajme cas ;)

J111

Cigáni majú prd a nie zdravé deti. Ja bývam blízko jednej doktorky, denno denne k nej chodia cigáni, tak potom aké zdravie?

atm

no zosmolil si peknych par riadkov nezmyslov, len neviem kto to ma teraz po tebe vsetko citat.. ale najviac ma pobavili 2 vyroky:

1) "Mne ide o princip elementarnej logiky"
2) "tie veci ako toaletak som pouzil ako metaforu"

jajka001_

a preco vlastne riesis to ze pride nejake apokalypsa?
maju cigani zbrane? zlato? ne, nemaju nic, ani zasoby, ani rozum ktory by mohli pouzit.

0mega

atm, kupime kazdy jeden z nas listok pre 1 rodinu priamo do Bruselu ? nech si s nimi poradia? jednosmerny pochopitelne.

0mega

atm, kto sa tu strapnuje? ja? fajn, a ? a co ? ale ty zjavne nevies citat, lol.

citujem sam seba, este raz a naposledy:

"A verte mi, ze cigani (tak ste ich nazvali) preziju akukolvek krizu, katastrofu, a dovolim si tvrdit ze aj apokalipsu."

a

"Im nebude prekazat, ze budu musiet spat bez postele, ze nebudu mat teplu sprcu, alebo toaletny papier (kolko z nas, beznych, roznaznanych ludi by toto zvladlo po roky ?! max tak zopar percent)"

V preklade to znamena, ak pride fatalna kriza (krach fin.systemu, nehovor ze to je nemozne, krach socialneho zivota, alebo obcianska vojna, alebo hocico co nam zatvori banky, obchody a vodu z kohutika, tak?)

Myslis ze cigani pokapu ako prvi? Alebo pokape prvi nejaky bytovy clovek, co nema ani liter vody doma v zasobach? A ak sa napije z nejakej rieky (ak by vobec mal, tak by ho to polozilo?)

Mne ide o princip elementarnej logiky, este raz :

Pokial je jedinec cely zivot v nepriaznivych podmienkach, a do tychto nepriaznivych podmienok pride aj jedinec, co je rozmaznany, tak ten prvy ma vytaztvo takmer iste, pokial ten druhy nie je este prisposobivejsi.

A tie veci ako toaletak som pouzil ako metaforu, myslis si, ze ludia ktory ziju na spodku maju luxusne 4 vrstvove toaletne papiere? Skusal si niekedy v zivote (okrem kempingu, 1-2x) dlhodobo chodit na velku potrebu BEZ TP ? Iste vies, co z toho vyplyva, to je len spicka ladovca, potom si este musis riadne vydezinfikovat ruky a vsetko co chytis, ale ak netecie voda?

lenze toto vsetko maju cigani osetrene a ja sa obavam, ze su daleko odolnejsi.. a mozno aj bezdomovci su odolnejsi na nepriaznive pocasie, ved dnesny ludia su "poriadne sa oblec, lebo ochories" ... od nulteho veku zivota.. lenze... lenze cigani bezdomovci, ci ktokolvek (kto dobrovolne chce, napr otuzilci), maju navrch, rozhodne.

Ale suhlasim ze ak by nemali hostitela, NIE V KRIZE, tak by padli prvi, to je jasne, lenze... oni nepadnu.. akonahle im zoberieme pridavky, mame stotisicKY hladnych ODOLNYCH ludi, co sa vrhne na 5 milion ludi.. A je sanca, ze 1 z "nich" bude stat "nas" viac ako jedneho..

Je to ale relativna debata, nevenujem sa tomu, ale kazdy triezvy clovek snad uzna, ze cigan (a podobny clovek, co je na pripraveny) ma najvyssie sance na prezitie vo fatalnej dobe (tj. ked ti 158 nepomoze, lebo nepojde siet)

ja neviem, neviem co je na tom take nepochopitelne..

Alebo si myslis, ze ak TERAZ zatvoria obchody a zatvoria kohutik pridavkov, tak kazdy z nich zostane sediet doma a podlahne hladu? Alebo urobi to, co by urobil kazdy - zobral sekeru a isiel za susedom pre jedlo, ktore moze mat ? Vsetko podla mna zalezi od situacie, ale nevidim svet tak ruzovo ako niekto iny. Na vek som sa pytal preto, aby som zistil co vsetko si mal moznost prezit. napr ci si videl ako dopadly krajiny, ktore boli vo vojne (videl si Sarajevo pred a po vojne v 90tom? videl si kto tam mal na vrch ? )

atm

naco sa vlastne strapnujes? vies preco cigani vlastne kocovali? oni nekocovali kvoli sezonnej pastve pre zvierata, oni kocovali len z toho dovodu, ze si hladali svojho hostitela na ktorom by mohli parazitovat, pretoze ani doma v indii ich ako najnizsiu spolocensku vrstvu (kastu) nikto nechcel. presun bol sposobeny vyhradne tym faktorom, ze odvsadial ich casom tiez vykopli a vyhnali prec, ked zistili co su zac. z nejakych nepriaznivych historickych dovodov sa vsak na svojej puti zasekli u nas (vseobecne vychodna europa) a teraz nas budu vyciciavat kym sa da a my sme voci nim uplne bezbranni pretoze zapadna europa dobre vie, kolko ich tu mame, dobre vie, co su zac a dobre vie, ze su otvorene hranice. takze preto na nas ekonomicky a politicky vplyvny zapad tlaci aby sme mali voci nim benevolentne zakony, aby sme tolerovali ich paraziticky sposob zivota a ich kriminalitu, len aby im tu bolo dobre a raz sa nezobrali a neodisli parazitovat k nim. preto ich radsej dotuju aj financne takto vzdialene, pretoze takto su tie naklady spojene s touto hrozbou podstatne nizsie. ale pamataj na jednu vec - ak zomrie hostitel a parazit si nenajde ineho hostitela, tak zomrie tiez. keby si ciganov poslal na jeden ostrov uprostred oceana, kde by bol aj dostatok priestoru, surovin, energetickych zasob, bola by tam dobra poda na pestovanie plodin, tak by sa casom aj tak sami vykynozili alebo zdochli od hladu