Strasna bolest hlavy..

Príspevok v téme: Strasna bolest hlavy..
mirka699

prosim neviete s cim moze byt spojena strasna bolest hlavy? je to taka tupovyzarujuca bolest v oblasti spankov a zahlavia. Stale som unavena-prespala by som aj celu noc,ale okolo druhej tretej hodiny v noci sa zobudim. neviem zaspat a rano som unavena akokeby som vobec nespala. v poslednej dobe mi velmi trpnu aj ruky a nohy a picha ma pri srdci. u neurologa sa nic nezistilo len ze mam neurovegetativnu dystoniu a strasne sa mi potia ruky a nohy-bola to nejaka hyper ale neviem presny nazov.prosim poradte mi, ak viete.mam len 22rokov a neviem si poradit.dakujem

Laty

Ahojte presne pred mesiacom mi bola robena lumbalka a odvtedy stale lezim co nevladzem stat na nohach strasne bolesti v hlave az krcmi by som to mohla nazvat taktiez sum v usiach.
Vsetky vysetrenia mr ct a pod mam v poriadku kde je potom chyba..mate stymto niekto skusenosti :( som uz na nervy z toho dotoho teraz este aj chripka

Dada1109

Nepovedala by son že ide o nachladnutie, ja som mala tiež problemy kym mi nezistili problémy s krčnou a hrudnou chrbticou... keď som absolbovala rehabilitacie a pravidelne cvičila ako mi prikázali prestalo to :) aj masáže by mohli pomôcť ale len od profesionalneho osvedčeneho maséra, zlý masér by to len zhoršil

mato73

Mohlo by to byt kombinovane prechladnutie v oblasti hlavy s chrbticou. Budenie okolo tretej v noci by hovorilo o pecienke. Ako si na tom s emociami ? Stresom ?

anonym777

toto som mal aj ja asi 6dni kazdy den tlak v hlave akokeby okolo hlavy obruc ktora tlaci ale preslo to myslim ze to je z chrbtice

mjanik

ide o typické príznaky nachladnutia(prievan) krčnej chrbtice,výborné výsledky liečenia krčnej chrbtice sa dosahujú akupunktúrou!!!

kuku7890

no ja odkedy chodim nasmu znamemu-maserovi, ktory sa venuje aj cinskej medicine, odvtedy lekarom nechodim a neverim im ani slovo. on mi vzdy s niecim pomohol, co sa tykalo klbov, bolesti hlavy, unavy a podobne. robi rozne druhy masaze (shiatsu, moxovanie, bankovanie, masaz medom...) a za velmi dobre ceny. hovoril ze hlavne moxovanie je vyborne na liecenie takychto roznych problemov, spociva to v tom ze zoberie taku vecicku (vyzera to ako pastelka:)) tu nahreje a tym ti potom nejakym sposobom nahrieva a asi masiruje bod na tvojom tele ktory zodpoveda organu alebo casti tela s ktorou mas problemy. velmi to chvalil ze to ludom pomaha.

nechcem tu nikomu robit reklamu ale naozaj mi s vela problemami pomohol. poradi s cimkolvek, hlavne sa tesim ako mi pomohol s klbmi. po zatazi ma velmi boleli, ortoped mi povedal ze ved na rentgene nic nevidi, nech beriem prirodny kolagen a od bolesti flector. maser mi spravil bankovanie na klboch a poradil masaze v sprche s kefou a teraz som ako nova. naozaj keby ludia radsej investovali trocha penazi do masazi a viac sa hybali tak by im bolo lepsie. mozem sa spytat odkial si?

yram

pekný deň,
tiež mám problémy s tŕpnutím rúk a nôh.
Avšak iba v noci. Najprv som si myslela, že je to spôspbené tvrdým spánkom, ale tŕpnutie prichádza každú noc. Túto poslednú som sa veľmi nevyspala.Trvá to týždeň.Tŕpnu mi celé ruky od končekov prstov až po plecia a nohy tiež od prstov až po stehná. Cez deň sa mi často točí hlava.
Mám 29r. a 4-mesačnú dcéru. Po pôrode ma bolievala aj krčná chrbtica aj cez deň aj v noci,pred mesiacom bolesti v chrbtici prešli.
Poraďte, je to len únava alebo príznaky nejakého zdravotného problému?Ďakujem

orgi

S tymto by som celkom nesuhlasila, kedze kazdy clovek ma iny smer feng suej. Teda niekto ma mat polohu hlavy orientovanu na sever a iny to moze mat opacne.