Streptokok - da sa vobec uplne vyliecit?

ja19991

mne na gynekologické problémy neskuočne pomohol citricidal-kvapky.. zarábala som si ich do vody a pila 2x denne je to úžasné žiadna candida, žiadne zlé výsledky streptokoka v pošve z výteru... proste skvelá vec... samozrejme som vysadila sladké a čo sa týka sexu bez kondomu by som už nespala ani so stálym partnerom a mohol by sa zato somnou aj rozísť ale proste bez ochrany ani na krok lebo muži mávajú tieto choroby ani nevedia nijako sa im neprejavujú zato na žene sa prejaví hned všetko... každá baba čo si tým prešla a behala neustále gynekológovi vie o čom hovorím...

Maruska97

Ahojte baby, rada by som sa s vami podelila s mojou skusenostou so streptokokom agal.
Trvalo to jeden rok ale uspesne som sa ho zbavila!!
Ako som uz spominala zacalo to priblizne pred rokom v auguste,kedy po dlhopretvavajucich zapalov moc. ciest pravidelne po sexe sa objavil velmi zly zapal rodidiel. Nasledne som mala zle vyslekdy a to od e-coli, a viacerych streptokokov.Postupne som sa zbavila jednotlivych bakerii ale stlale mi ostali vyslekdy-streptekok agal. a dalsie zapaly, ktore boli riesene samozrejme tymi istymi antibitiokami ktore nezabrali ale vobec, iba mi privolali ine problemy ako napriklad bolesti hlavy ktore trvali asi pol roka.
Takze som sa rozhodla ze urcite nic nebudem riesit antibiotikami a nikomu to neodporucam uz nikdy v zivote!
Takze mne pomohla antikvasinkova dieta uz po 2 mesiacohc jej palikacie (v mojom pripade som ju brala naozaj vazne a prisne- asi len 4-5 jedal som mala zahrnute v mojom jedalnicku), taktiez som pila pravidelne caj z alchemilky, dezinfekcne prostriedky do prania, zehlenie nohaviciek,kvapky z grapefruitovych jadierok, kokosovy olej tam dole ale aj normalne jest, nimbovy olej tam dole.
A co je hlavne nastavila som sa ze to pomoze a pomohlo. Drzim vam vsetkym palce a verim ze sa toho zbavite.

akinom007

Moja osobna skusenost so streptokom v posve: navstevovala som vyse roka cca kazde dva mesiace gynekolga s tym ze mam vytok a palenie, vzdy ma klasicky vysetril bez toho aby spravil vyter a predpisal lieky na mykozu ( ako mlada 19 rocna baba s prvymi problemami som myslela ze je to ok, nevedela som ze treba vyter a pod). Po case som zmenila gynekologa, ktory mi spravil vyter a na zaklade toho nasadil liecbu. ked prisli vysledky povedal "ved mate streptokoa, preboha preco Vam gynekolog predpsiosoval stale leiky na mykozu?!" dal mi antibiotika Cefaclen, a nasledne jednu tabletku Mycomax aby som nedostala ako neziaduci ucinok mykozu ) a potom Gynoflor na doliecenie. Nasledne spravil vyter a bolo to ok streptokok bol prec. Avsak streptokok sa nadalej opakoval asi po 3 opakovani gynekolog poslal mojho partnera urologovi na vyter a samozrejme mal ho aj on takze sme si ho daruvali hore-dole. Ked sme sa preliecili sucastne bolo po streptokokovi!
Pytajte sa vzdy aj na liecbu partnera. Vzdy a vsetky gyn.infekcie sa prenasaju na muza staci jeden styk a ma to aj on! a to hovorim z vlastnej skusenosti vsetko VZDY dostane aj partner!
Pozor na streptokoka aj v tom zmysle ak vas pobolieva hrdlo v ziadom pripade nerobit parterovi oral! niektori neprikladaju tomu doraz ale aj tou cestou automaticky partner dostane streptokoa a bude prenasacom nasledne budete sexovat a uz aj ho mate dole. a dookola

Lenka1211986

Zdravím, ja mne zistili pred tri a pol mesiacmi Streptokoka v pošve (veľmi masívne) a skúšala som všeličo, ale zabralo mi iba jediné - antibiotiká Azithromycin 500 mg. Užívala som ich 40 dní. Avšak liečbu som veľmi zle znášala, spôsobovala mi únavu, dýchavičnosť, závraty, arytmie a vysoký tep, ktorý mi aj po vysadení ešte pretrváva...Ale Streptokoka som sa zbavila. Vraj navždy nie, on sa môže kedykoľvek vrátiť, ale aspoň pre zatiaľ. A to som pochodila XXX špecialistov kvôli tomu, skutočne. Asi 6 gynekolóv, infektológov, a pod. Tak vám držím palce. A ani keď so svojou priateľkou spávaš nechránene, neznamená to ešte, že ho máš tiež. Môj manžel bol na testoch a nič mu nenašli.

tibi89

Zdravím, mám streptokoka v hrdle už asi piaty týždeň, najprv som bral bioparox, rôzne pastilky a spreje do hrdla, vitamíny a calcium, potom penicilín, doxybene a teraz ciprofloxacin teva 500, lekárka mi tvrdila, že už pri penicilíne mi mal odísť, no zatiaľ to tak nevyzerá... po liekoch sa cítim ešte horšie ako keď som bol chorý. Musí predsa existovať niečo iné a účinné ako ATB. Vedel by mi niekto poradiť??? Ďakujem

Milada12

Ahojte. Bola som so streptokokom u doktora, ktory mi tvrdil ze to ma skoro kazdy, a ze to nevadi da sa stym zit. No mne sposoboval mnoho tazkosti(nevedela som z coho mi byva tazko,unavena, casto chora alebo bolesti hlavy) Isla som vyskusat biorezonanciu (z uplne inych dovodov) pri diagnostike mi sama od seba terapeutka povedala ze mam streptokoka a ze to nieje problem ze to do dvoch sedeni odstrani. A tak aj bolo. Po dvoch sedeniach mi ho odstranila. Je tomu uz pol roka a ziadne problemy od vtedy nemam. spravila mi popri tom aj lymfaticky system a dalsie vylucovacie sustavy ktorymi virusy a bakterie opustaju telo. Ja som bola na biorezonancii vo zvolene ale je ich viac na slovensku. Pre tu zvolensku je stranka www.biorezonancia-zvolen.sk .. da sa tam aj objednat aj je tam kopu dalsich info ohladom mnoho inych problemov ktore sa daju jednoducho liecit

RNG

Vsetky streptokoky sa daju zabit, len niektore sa zdruzuju do biofilmov a tak zabranuju ucinny prienik liekov do nich.
Biofilmy treba najprv rozbit, tj maskovane mikroby odmaskovat na co pomaha napr NAC, 2 x 600 az 1200 mg, a serrapeptaza 3 x 120 000 IU.
Oficialne lekarske zdroje sa snazia znicit tieto maskovane mikroby bez odmaskovania, roznymi velmi silnymi a drahymi antibiotikami, pozri na
www.ncbi.nlm.nih.gov
ale casto so slabou ucinnostou.
Ked su ale odmaskovane, daju sa velmi lahko znicit, aj obycajnymi potravinovymi doplnkami, ako napr berberine(2 x 1 gram) a najma citricidalom, profesional, kde quartenialne zluceniny su velmi silne antimikrobialne.
Zialbohu dnes jediny ucinny citricidal na trhu je len vyrobok firmy BioChem research corp, vsetky ostatne uz neobsahuju quaternialne zluceniny a su len obycajne vytazky z grapefruitovych semien, ktore su radove menej antimikrobialne.
Popritom je dobre si podporit probioticku crevnu floru, najma ked bola znicena antibiotikami a teda brat aspon 15 gramov zmesi mikrovlaknin denne a nasadit si kvalitne tepelne a kyselinovovzdorne probiotika. Totiz dobre osadena probioticka flora v crevach produkuje viac obrannych latok pre nas, ako je samo telo schopne, obvykle az 70%, telo len 30%. Tj ked nemame dobre osadene creva probiotikami, mame velmi znizenu imunitu. Naviac bez dostatku probiotik v crevach sa tam premnozia rozne skodlive mikrorby, ktore produkuju toxiny, dokonca aj karcinogeny a znacne nam skodia.

Komanc

Dobry den mam streptokoka agalactia v urete a porad se me tam vraci mel sem uz dvakrat antibiotika vzdy ho znicila a do par mesicu tam bl zase. Nemate nekdo nejake napady jak se to da poresit na stalo? Cokolady a ani sladke nejim mleko take ne. Prosim je moznost se ho nejak zavit?

Mathiassss

Zdravím chcem sa zbaviť streptokoka.

Prosím poraďte mi, pomôže mi len penicilín ale to je všetko.

Ked ho neužívam tak sa mi spravia hnisavé výražky vo vlasovej časti.

A to mam aj krčné mandle vybraté už 3 roky a ani to nepomohlo.

Som už zúfaly...prosím

RNG

V nose zialbohu nie su len bacily a ine bakterie, ale aj hromada inych mikrobov, na ktore atb nezaberaju, prave naopak ich podporia znicenim probiotickej flory, Viac pozri cez Google.sk pod rng infekcie.