Ako riesite partnerske problemy?

Príspevok v téme: Ako riesite partnerske problemy?
budenka

Ked mate nejake problemy vo vztahu, ako sa Vasi chlapi k tomu stavaju. chcu to riesit hned, alebo nie? Ja chlapov asi nikdy nepochopim. Mame problem a ked sa toho mojho opytam, prist ku mne, pobozkat ma, chytit za ruku a udobrit sa, tak on nie, on sa v postely len zadkom ku mne otoci a nic. A este ked prizvukujem, ze tym mi dava najavo, ze nic riesit nechce a chlap aj tak nic neurobi. Ja toto spravanie asi nikdy nepochopim.

ejaaaaa

baby..tak toto nerieste..ja to mam uz odskusane,ze chlapi su taky..ako to sa neoplati nad tym pozastavovat.oni maju ine myslenie ako my.zase ten moj, ked s om na nho nastvana pre nieco a chcem sa vazne rozpravat tak si zo vsetkeho robi srandu a nepripusti si ani za nic,ze spravil chybu..a preto sa stale len hadame a hadame:(

mojj

Muzi sa vacsinou nedovtiptia, co zeny trapi, lebo nevedia citat medzi riadkami a mozno to, co je dolezite pre zeny, nie je tak dolezite pre nich.

JUVA

Niekto: Máš pravdu,ženy niekedy nevedia povedať na rovinu čo im vadí,alebo čo ich naštvalo..Niekedy som to aj ja tak robila,že som sa urazila a čakala že príde na to sám,prečo sa hnevám..Ale teraz sa snažím mu vysvetliť čo mi vadí alebo čím ma nahneval.A on nemá a ani nikdy nemal problém sa mi ospravedlniť.Takže ja si nemyslím,že sú všetci rovnakí.Prinajmenšom môj priateľ je iný.:)

niekto

myslim si ze nazor ze vsetci chlapi su rovnaky je sexisticky a urazil ma :oP
zo svojou byvalou som sa ani raz nehadal vzdy sme nejaky problem hned vyriesili a nikdy som nemal problem povedat prepac

mojj

Moj partner je taky, ze sice si vypocuje, co mi prekaza, ale dost casto povie "to neries", ale mne sa to zda byt dolezite, takze mu to musim povedat. No a ked je nahnevany, tak obmedzuje fyzicky kontakt a povie, ze to preto, lebo ja sa tak spravam...a niekedy mam tiez pocit, ze nedokaze prvy povedat "prepac".