Dove Pro - age

silta

Ja kozmetiku Dove používam bežne. Vyhovuje mi zloženie a práveže nie je testovaná na zvieratách. A majú aj iné telové mlieka, ktoré by určite viac vyhovovali tvojej mladej pokožke. Poprezeraj v drogérii a určite nájdeš niečo super aj pre teba. Mne toto leto napríklad zavoňala rada s uhorkou a zeleným čajom. -odkaz odstránený- A telové mlieko používam pravidelne modrú radu.

slnecnica

Asi to bolo myslene tak,ze zeny o tom prirodzene vedia,ze by mali plet hydratovat a vyzivovat zvnutra, no maloktora odola slnku na dovolenkach a cigaretam, alkoholu a nocnym zurkam, mnohokrat padnu do postele neodlicene, tak to chcu "zachranit" drahymi a znackovymi pripravkami, co je len 10-20 percent uspechu v boji proti starnutiu.

slnecnica

Tie peniaze za drahe kremy by mohli radsej do kvalitnej stravy a vody investovat. Slnko a cigarety je najvacsim zabijakom kolagenovych vlakien, ktore ked sa rozpadnu, uz sa neobnovia :-(

xxxina

Dámy, uvedomte si že nič vám nezaručí dlhodobo krásnu pleť! Ani prírodná Alverde za pár korún ani chemická Lancome za par desiatok tisíc... keď sa nezdravo stravujete, fajčíte a pijete, jete lieky na hrste a tak ďalej!