Sosovky a plavanie

Príspevok v téme: Sosovky a plavanie
dubacik

Ahojte, chcem sa opytat ako to je vlastne so sosovkami a plavanim ? Chcela by som raz za cas ist na plavaren, ale so sosovkami (totiz bez sosoviek by som asi narazila do prveho stlpa, co by mi prisiel do cesty). Len neviem, ci nemozem dostat nejaky zapal, ked sa mi dostane chlorovana voda do oci. Nestaci potom vybrat sosovky a ocistit ich s roztokom ? Alebo uz tie sosovky musim zahodit ??

Plutvy.sk

Ja nosím šošovky už desiatky rokov a keby som ich nemala, tak vôbec nevidím. Už som to skúšala a vôbec som sa necítila pohodlne nakoľko som stále musela žmúriť.
Vďaka tomu, že robím so športovými potrebami aj na plávanie, mala som možnosť vyskúšať rôzne plavecké okuliare, v ktorých by som mohla plávať aj so šošovkami. Nakoniec sa víťazom stali plavecké okuliare so širokým silikónom. Ja mám tieto: www.plutvy.sk
Odvtedy si na plávanie kupujem jednodňové šošovky, ktoré si vložím pred plávaním, nasadím okuliare a je to super. Chlórová voda mi nenatečie do očí a čo je hlavné vidím :).

sosovka

do bazena by sa nemalo ist so sosovkami v ociach!ale ak nosis okuliare na plavaren si myslim ze by to vadit nemalo vlastne ak mas okuliare ta chlorovana voda sa pod tie okuliare nedostane,cize ani ziadne rizika tam niesu ,inak by si si ich mala vybrat!dost nebezpecne..