Káva a chudnutie.

Inga22

Mňa by zaujímalo, po akej káve siahnuť. Či po "nesce" alebo si zaliať "turka". Alebo je to úplne jedno?
Obvykle pijem ráno nescu s mliekom, poobede si tiež jednu zalejem. Káva mi chutí, ale práve s mliekom a osladená (to je moje čiastočné nahradenie sladkého). Tureckú zvyknem piť sporadicky hodinu pred cvičením.

durodistrib

Dobrý deň , ponúkam 1,6 metrové rodiace kávovníky volne pestované dovoz z Thajska z 36 eur na 20 eur . Posledných 5 kusov tel : 0904 874 994

kavazdravia

Dobrý večer

dovolte mi Vám dať do pozornosti nasledovné stránky: kaffakava.ganodermakava.sk alebo -odkaz odstránený-

priaznivci kvalitnej a zdravej kávy určite prídete na svoje :D

klarka12

tak teda ako je to s tou kavou nakoniec? spomaluje ci urychluje proces chudnutia? mala by sa pit, moze sa pit, ci by sa mala radsej vylucit???

RNG

vsetkiy alkaloidy podporuju termogeneraciu, tj spalovanie tukov. Velke davky kofeinu vyvolaju silne potenie, co je znak zvyseneho spalovania.
Ta pani doktorka zrejme nema ani sajnu o termogeneratoroch.
Nie ze by som kavu velmi odporucal, lebo obsahuje plno spalenin=dechtov, ktore su skodlive karcinogeny, ale spalene zrno(melta alebo cigoria) nie je co sa tyka dechtov o nic lepsia.

duška

Xnusoba,nemyslím si,že tá pani doktorka to myslí s ľuďmi zle.Len ich učí ako sa má človek správne a zdravo stravovať.Pomohla už mnohým.Mňa zaujalo práve to,že vylučuje kávu z jedálnička úplne.Ty ak nepotrebuješ chudnúť,tak ťa nemusí ani trápiť kto a čo je.Kiki,ja tiež pijem kávu s mliekom,ale naučila som sa ju sladiť medom.Nieje taký kalorický ako cukor,aspoň si myslím.Čo si myslíte o mede vy ostatní?

ema123

Pri chudnutí platí jedno jediné: Menší príjem kalórií ako výdaj. Treba prispôsobiť príjem stravy výdaju kalórií. Jasne, že netreba jesť len nízkotučné potraviny, človek si však musí byť vedomý, že o to väčší bude musieť mať výdaj.