Partneri
ZDRAVIE.sk Šport7.sk Rodinka.sk Klik-Klinik - online doktori
Internet.sk
Internet.sk ĽudiaĽuďom.sk Fony.sk ephoto.sk Dnes24.sk

nieco o cukre

mira

Polysacharidy sú obilniny a sú i v zelenine pozri viac : www.prirodnivyziva.cz

sú tam i čláky o rafinovanom cukre, čo čím nahradiť a ďalšie.

lw

a kde sa polysachafidy nachadzaju? Inak diky moc za odpoved..... mozes mi to prosim poslat aj na mail ...pre istotu :)

mira

Repný alebo trstinový sú najhoršie, hroznový a ovocný len o málo lepšie. Ak ti ide o sladivosť, používaj obilný slad - ryžový, jačmenný, pšeničný alebo kukuričný.

Ináč sú najlepšie polysacharidy. Tie nemajú negatívne vlastnosti monosacharidov - prekyseľovanie a kolísanie hladiny glykémie, nápor na mozog. Naopak, zabezpečie stabilnú hladinu glukózy v krvi, tak veľmi potrebnú pre naše nervy a mozog.
Pri dobrom prežutí polysacharidov získaš v ústach sladkú chuť, podobne je to skvasením tradičným kváskom, ktorý používali naše babičky pri výrobe chleba.

Textová Inzercia

Stop suchej a olupujúcej sa pokožke!

Vyskúšajte novú kozmetickú masť Psoricol s výťažkami z rastliny Yucca Shidigera.

Zaujalo Ťa niečo? Zostaňme v kontakte!

Registruj sa na fóre a dostávaj emaily o nových príspevkoch v témach, ktoré Ťa zaujímajú.

Chcem sa registrovať

Prihlás sa k odberu noviniek a zaujímavých článkov

nieco o cukre - Fórum - ZDRAVIE.sk