Zatekanie do hrdla

Príspevok v téme: Zatekanie do hrdla
nadcha

po preliečeni ATB , Pleumolisynom a Bioiparoxom mi tazkosti s hrdlom-nemam mandle-a nadcha ustupili. Ale ked vyjdem na 2-3 h. von, zateka mi do hrdla. To ma drazdi ku kaslu a ptom ma tým odkaslavanim zateku z hrdla skrabe v hrdle. Rano som v pohode.Výtery z nosa su v pohode.Pred liecbou tam boli Alfahemoliticke streptokoky a Neiserie sp.nepatogenne. Vie mi niekto poradit, ako si poradil s tymto ? Mávam to 1-2 x do roka, myslim to zatekanie. skusal som aj vyter s roztokom GSE,ale bezvýsledne-7 dní.Ma niekto nejaku dobru radu starej mamy ?

bbkajo

Ja mam tiez tento problem so zatekanim z vrchnej casti do hrdla s naslednym zapalenim hrdla.Kedze lekari stale len lieky by nasadzovali tak sa liecim na vlastnu past.Pouzivam sterimar do nosa,kloktam slanou vodou,vincentkou.A chodim aj do solnej jaskyne.Treba vyskusat vsetko.Ci to pomaha?Tak na urcity cas ale zbavit nastalo sa toho neviem ani ja.A robim si aj vyplachy cez nos.treba si len zvyknut.

kamoska

mala som to tiež, trvalo to niekoľko rokov, ORL mi povedal, že to je syndróm zatekajúceho hrdla a že to nevie liečiť. Ale tu na fóre mi poradili, aby som si kúpila morskú vodu do nosa - Sterimar alebo Psysiomer a skutočne mi to pomohlo. Alebo keď si väčší hrdina, skús výplachy nosa slanou vodou - jogínsky cvik.

muc

takyto problem ma aj moja dcera a nie je to mliekom. ona ho nepije vobec. bola aj na vyter, mala stafylokoka, bola preliecena, po case sa zatekanie vratilo...je to bludny kruh

mira

Hlieny ti stekajú z prínosových dutín. Mandle - sitko - si odstránil, ale príčinu problému - zahlienenie - si neodstránil.