Minerva antikoncepcia

zuna1917

ja som s Minervou velmi spokojna, 1x som ju vysadila, pretoze som bola na pol roka od partnera prec a nechcela som sa naprazdno dopovat tabletkami... mozem povedat, ze pocas bratia Minervy som nemala vobec problem s postavou, mohla som jest ako som chcela, naopak ked som ju nebrala, musela som si davat sakra bacha. ked som ju zacala brat nanovo, bez problemov som zase schudla, takze pre mna je to super... :D co sa tyka pleti, nikdy som s nou nemala problem, tak nemozem povedat... :)

kamelia0111

nadenka V POHODE SA TO DA, JA OSOBNE SOM BRAVALA DAYLLETE A TIEZ SOM TO TAK RIESILA RECEPRT DOM MALA NA 3 MESIACE ALE V LEKARNI SOM SI VYBERALA LEN BALENIE NA JEDEN MESIAC:)

zlatokopka

Ja som brala minervu 2 roky a nepribrala som ani gram a to sa inak napchavam sladkostami,nie je to v antike ale vo vas ze priberiete,chut na sex mam stale,nic sa nezmenilo,a plet? no trochu to pomohlo ale nie uplne,sem tam este mam akne :)

blecha

počas jej užívania som nepribrala, nič mi to nerobilo s vlasmy ani s pleťou. Možno že som ju brala kratšie a preto sa účinok nedostavil.

ebi7777

minerva je generikum diane35? okolo ktorého je teraz veľké haló v súvislosti s účinkami na zrážanlivosť krvi alebo niečo také

Ivonka1234

Ahojte, jasom brala minervu 3 roky, pribrala som cca 12kg. Chuť na sex žiadna, ale zato pleť ako detská ritka, vlasy nemastneli. proste super, akurat s tými kilami trošku problém, preto menim. Teraz zacinam brat lyndinette, tak som zvedavá. Ahojte

Jull

Ahojte, brala som rok a pol Chloe pribrala som 3 kg, bolela ma hlava,mensia chut na sex. Keď som ju vysadila všetko sa vrátilo do normálu, ale dosť sa mi zhoršila pleť. Opäť som sa rozhodla dať si HAK a gynekologička my predpisala Minervu, lenže všade čítam, že je to to isté a aj hormóny súp tie isté ako je možné, že mi dala niečo čo má rovnaké zloženie, len s iným názvom?! Prosím Vás o názor ,či pri jej užívaní nemáte to čo ja, pri užívaní chloe?

Nela41

Nechápem ako môže niekto pribrať z HAK 30 kg už aj keby to neviem čo robilo a vidím, že mi ide váha hore tak to vysadím a nie potom bedákam nie?

didi1023

Ahoj tak ja som to brala tiez asi 2 roky plet bola v pohode no nechci vediet ako vyzeram teraz po vysadeni katastrofa plet je este horsia ako bola predtým ja by som to uz nikdy nebrala a to už prešlo pol roka od vysadenia a stale sa nemozem zbavit toho akne

Ad1qa

Ahoj :-) Ja beriem Minervu už 2 roky a som s ňou spokojná. Nepribrala som, s pleťou problémy nemám ale po pravde som ani nemala... Je to individuálne, niekomu sadne niekomu nie.