tehotna?

Príspevok v téme: tehotna?
cibinka

ake su priznaky tehotenstva? teda okrem meskajucej menstruacie? Ja totiz neviem, ci som tehotna alebo mam nejaku chripku. asi tyzden mi je stale na vracanie, ale hocikedy cez den a ked zjem jedlo, potom mi je zle z tej vone. hlava ma strasne boli a sem-tam mi srdce busi, taky rychlejsi tep mam, raz zima, potom teplo. beriem tabletky ale mala som prestavku mesiac, lebo potrebovala som novy recept a doktor mal dovolenku, tak som musela prerusit ten jeden mesiac, vtedy sa mohlo stat, ale davali sme pozor.pisala som toto iste aj to tych inych kategorii, rada by som mala co najviac prispevkov, lebo fakt stresujem troska, tak to len pre vysvetlenie, ak uz toto iste niekto cital a mal blbe poznamky, lebo to tu tiez byva, zial

peka

potrebujem radu ale surne.mam vzdy 28 dnovy cyklus.momentalne mi to a 4 dni.s partnerom mam pravidelny sex predtym som brala hak ale mam teraz pauzu ale vzdy to robime s kondomom nikdy nepraskol.ale meska mi to co sa mi nestava.niesom ani chora a ani moc v strese.je mozne aby som aj tak bola tehotna pred dvoma dnami ma bolel pravy vajecnik ale kramy nemam ani vytok ziadne priznaky.ale strasne sa bojim.studujem nemozem si dovolit byt tehotna.prosim o radu.otehotnel uz nikto pri chranenom sexe s kondomom bez toho aby praskol?

ninka21

13.3.2009 Výška Váha Schudli sme:)
Suzen 175cm 61,2kg 12,3kg
Pavluša 172cm 81kg 5kg
Lenuľa 174cm 67,5kg 3,8kg
Miška 171cm 73kg 2kg
Andy 165cm 84,5kg 6,5kg
Ninka 173cm 71,1kg 3,9kg
Bambulos 168cm 67,3kg 1,5kg
For_4 164cm ? ?

micurka

dobre, díky ... skúsim... ktorý je najlepší? To je jedno? A dovtedy by som si asi nemala ani zapáliť, však?

1eny1

micurka, niektoré ženy otehotneli aj počas menštruácie, ale to nemusí byť tvoj prípad. ak ,zajtra si urob tehotenský test.

micurka

Môžem byť tehotná?
S partnerom sme mali nechránený sex pred štyrmi dňami (9.3.09). V ten deň mi akurát končil menzes, ktorý som dostala 4.3.2009. Viacmenej mám pravidelný cyklus. 1-2 dni sklzu... Je možné že som otehotnela v posledný deň menštruácie? Je to dôležité, lebo fajčím večer doma cca 3-4 cigarety. Čo ak som náhodou tehotná a ohrozujem tým dieťa? Ďakujem.

lucik

ani jedna lekaren by nemala predat antikncepciu bez predpisu!!! je to porusenie zakona a riskuju licenciu! takze viem ze sa predava aj bez receptu ale niektore lekarne su zasadove!!! a tak by to aj malo byt.. potom si baby kupuju hak len tak podla kamaratky ... a nemusi im vyhovovat.. pa

delia

A preco si si nekupila tabletky bez receptu? Vsak sa to dá. Byvam v meste ale sestra a vsetky kamaratky ktoré mam si kupujeme hak bez receptov. V kazdej lekarni ich predaju. Ani jednej sa nam nechce chodiť koli receptom po lekaroch a po poliklinikach ked sa daju samovolne kupiť,nikdy by ma nenapadlo cakať za receptom.