bradavice

katuska

zdravim, aj mne dnes gynokolog nasiel male bradavicky v oblasti posvy. pohlavny styk som nemala skoro rok. vraj je to virusove ochorenie, kt. som dostala od sex.partnera. ako inak sa to prenasa? moze to byt aj oralnym sexom? zatial mi to lekar nechce dat odstranovat, vraj to moze odpadnut samo.. co vy na to?

ymodrika

Na bradavice je osvedceny tento recept:
Citronovu koru nalozite do octu. Musi byt ta kora zaliata octom. Tyzden luhujete. Prikladate na bradavice. Mali by sa vypalit. Postihnutym miestom potom nic nechytajte/napr. no ak je to na rukach/. mne to pomohlo. Raz sa to vratilo, lebo som to nepotierala casto.Lekara netreba obchadzat.V Martine je mudr. badikova. Ma elektricky odstranovac tych vyrastenych bradavic/take co trcia a daju sa uchopit/. A dobra sprava, vobec to neboli a ma to 1000% ucinok. Ahojte.

vivi...

no ono toobcas pride a potom to zmizne...no gynekologovi uz nejdem.Naco si vytrpim zmrazovanie a vypalovanie este raz ked to zase pride znova?Zda sa mi ze lekari nevedia moc dobre co maju robit.Lebo co citam kazdemu sa to vrati spat.Vacsinou ked maju dojst kramy alebo tak ked je oslabeny organizmus asi...neviem co s tym mam robit ale je to ozaj neprijemne.No gynekologovi nepojdem.

Alternativa

A skuste odstranovat bradavice pri cuvajucom Mesiaci. Vraj ak sa odstranuju pri dorastajucom, tutovka opat narastu. Za pokus to predsa stoji :D

evina

vivi, ako si na tom s tvojim problemom? ja mam tiez "moluska",kozna mi ich zoskrabuje,liecim sa asi 10 dni. kolko ti trvalo,nez si sa vyliecila? dakujem.

deny

Hej v pohode....:) Tu uz v Kosiciach zopar pupav aj je:D, Zober pupavu, odsklbni ju zo zeme (z tej spodnej casti) a to mlieko z pupavy samo vyjde na okraj stonky, potom uz len potri postihnute miesta (Berte hlavne rozkvitnute pupavy a ľubovoľné mnozstvo) caffff.....:DD

n

Na bradavice je najlepšie mlieko z lastovičníka , to je rastlina ktorá keď sa odtrhne roní oranžové mlieko. Pozri herbár.