Prestala som sa potiť...

Príspevok v téme: Prestala som sa potiť...
cooldjka

Prosím o pomoc...
Chcela by som vedieť, čo sa vylučuje potom, pretože som sa prestala potiť. Zároveň držim aj 90 dňovú diétu (teraz mám asi nejkaý 60-ty deň) a chcela by som vedieť, či to nemôže mať s tým nejaký súvis.
Pred diétou som málo pila a veľa som sa potila, aj keď som prešla len krátku vzdialenosť trocha rýchlejšie, bola som doslova mokrá ako kôň.
Posledné tri, či štyri týždne pozorujem, že aj napriek tomu,že pijem neporovnateľne viac tekutín (vody asi 1,5l denne), prestala som sa potiť a mám problém sa vypotiť aj pri cvičení a veľkej fyzickej námahe.
Podotýkam, že ani pred diétou som nemala nejakú extra nadváhu. pri výške 175cm 67kg, teraz som po mesiaci a pol schudla asi 4,5kg, čo nie je extrémny úbytok na váhe.
Prosím, poraďte mi, kde môže byť problém... Nevylučujú sa potom aj toxické látky, že by som bola detoxikovaná a kvôli tomu sa už ani nepotím...?
Ďakujem

mariaj

Podla mna vtedy,ked si malo pila,skodliviny neodchadzali mocom,ale si to naslo cestu potenim.Teraz to odide mocom.Neviem poradit odbornika na vyzivu.Ten by povedal viac.Alebo podla toho co jes.Mas mozno zdravsiu dietu.

mallina

mozno si si upravila strvu tak, ze ti lepsie funguju oblicky, mozno je to aj zhodedim tych 4 kg, ale podla mna to nie je zle, nemalo by sa ti nic stat...ak pijes dostatok tekutin