Sen poradte čo to znamena.

Príspevok v téme: Sen poradte čo to znamena.
miska31

ahojte snivalo sa mi že v jeden den sa u nas v rodine konaly tri svadby,jednu svadbu mala sesternica ktora je ťr vydata ma dve deti.Druhu mala druha sesternica ktora je 15rvydata ma tri deti a tretiu mala moja sestra ta je slobodna a mne až v den svadby povedaly že sa ide ako sestra vydavat a nevedela som to pochopit a nemala som si čo obliect,ale nevidela som šaty ani jednu z nichv šatach len jednej sesternice hosti ale nič ine.čo to može znamenat?

LovkyňaSnov

Prosím Vás,čo znamená,ked sa mi sníva o vlastnej smrti ?
Lebo sa mi snívalo,že ma nejakí dvaja chlapi chceli zabiť,nahanali ma a napokon ma postrelili/ ale nezabili/

sio

Cely sen je o tom ze v najblizsom case sa stane nieco zle v rodine nemusi ist o smrt ale zle spravy .Celkovo sa tu ukazuje ze namiesto oslavy su tam smutne chvyle ktore su sprevadzane trapenim.V dodatku by som poznamenal ze vznikne aj spor kde sa rodina nezhodne a na cas zhustne atmosfera ...nedorozumenie s ktoreho budu dalsie hadky a komplikacie.

ochechula

ahojte, snivalo sa mi,ze som utiekla z vlastnej svadby, videla som sa v svadobynch satach, videla som ozodbenu salu, kostol, utekala som s placom prec a po ulici domov, ked som dosla domov, som videla vyzdobeny dvor, kt. pre mna spravil otec, vtedy mi doslo luto,ze som zo svadby utiekla, a vratila som sa naspat,ale v sale boli uz len moji najblizsi, a sala bola uz odzodobena, a zacala som obvolavat ludi, aby sa vratili, ale nik nechcel. zenicha som nevidela, iba seba. je to nieco zle ?

sweet_dreams

Prosím vás čo mohol znamenať môj sen že som bola zamknutá za presklenenými dverami a niekto mi tak odrazu hodil mŕtvolu do dverí. Videla som len hustú čiernu hrivu tej mŕtvoly. Strašne, až neuveriteľne som kričala a prosila o pomoc moju mamu.(kričala som len v sne, no nerozumiem tomu keď som sa na to zobudila normálne som cítila ako by mi "pracovali"hlasivky, akoby som kričala v skutočnosti)
Tento sen sa mi sníval už druhý krát a veľmi ma desí.

slavka)

Sny su odrazom predchadzajucich zazitkov, nasich tuzob, strachu a podobne. To vsetko sa zmiesa a vznikne sen. Cize ak sa niekomu stale sniva napr. o svadbe, moze to znamenat, ze tuzi po laske, mozno konkr. aj po tej svadbe. Alebo ak ma pred svadbou, moze to znamenat strach. Studentom sa pred tazkymi skuskami sniva, ze ich neurobia. To tiez vyplyva zo strachu.

snarka

miska hostia boli u vas doma? ak ano priatelstvo sa zmeni na nepriatestvo...
ak si bola ty hostom cakaju ta velke vydavky ak si sa vitala s hostom potesis sa stretnutiu s blizkym clovekom

snarka

ked boli saty biele znamena to ze budes mat svadbu

ak boli saty nove zvysia ti plat

ak sa ti saty pacili znamena to ze sa budes musiet uskromnit

ak si ich kupovala tak sa dohodnes s protivnikom

ak boli paradne...pozvu ta do cudziny

ak boli saty stare znizia ti plat alebo ta prepustia

ak ti ich sili dockas sa odmeny za usilovnost