lesky (juicy tubes)

Príspevok v téme: lesky (juicy tubes)
b.e.b.e

kocky ako sa vam pacia juicy tubes od lancome? ja som si ho kupila, cena strasna, ale podla mna je o nicom. za tu cenu som cakala viac, vobec nejako dlho nevydrzi, ani sa nejako extra neleskne, je dost neviditelny. a pocuvala som samu chvalu, ze najlepsi lesk sveta. pritom maxfactor ten silk co mam tiez je ovela lepsi a neporovnatelne dlhsie vydrzi. rozmyslala som aj nad lorealom tym 6hodinovym, ale maju otrasne gycove trblietky vsetky a to sa mi nepaci. viete poradit nejaky? bez trblietok.

gosh

LESK OD GOSHU( vo vytlačacej tube)neodolatelne fascinujuco perfektny, stačí vybrať správny odtien a máš to:) ja mam 106 odtien. vo fanparfumerii len vyskšajte hoci vzorkku na pery si dajte a na dalši den si ho isto pôjdete kupit:D
teda aspon ja som si ho vlemi zamylovala

natalik

pre in, pozri ja to pouzivam namiesto balzamu, nikdy som napriklad nemala rada syte ruze, radsej lesky, takze podla mna vydrzi, aj ked jasne ze menej ako ruz, ale zase mam pery jemnejsie :-)

natalik

baby, ja som velmi prekvepena leskami Alverde z DM, su lacne, pekne vonaju, nelepia a maju prijemne odtiene, nie silne a zaroven take zenske :-DD, a to som do kozmetiky taky maly maniak, a s tymito som fakt velmi spokojna :-DDDD

enianinia

Lancome- Juicy Tubes. Toto je ten najlepsi lesk na svete aky som kedy mala:) min. rok som si ho kupila za par babiek v Londyne a mam ho doteraz....Vrelo kazdej odporucam :)

b.e.b.e

baby a ten loreal ste kde kupovali? neviem ci to maju v parfumerke, nevsimla som si, videla som ho len v dm a vzdy sa hnevam ze maju hrozne malo kusov, odtiene co sa mi prave nepacia a vyzeraju ako pouzite uz, take prazdne miesta su v nic. neviem, ze ci idu tak na dracku, ked stale maju prazdne regale s nimi :) a ten maxfactor silk glos nemate? podla mna je super ale mam ho este v takej tubicke jak maju juicy tube, a teraz take neviem najst :/ aj na ten dermacol sa teraz chytam:)zenske problemy :)

jolik

pre lilly2. ani ja neverim na reklami, ale ten od lorealu mi vydrzi aj 12 hodin na ustach, ato rozpravam, pijem papam, vsetko mozne a nie a nie dole.... neviem, mozno ja som vychytila nejake kusy po zaruke ze tak drzia :D heh, ale tak urcite je to individualne. ten softlips som mala aj je, a tiez je super strasne, tak prijemne mravci na perach, a uzasne vonia :)