Drogovo závislý

Príspevok v téme: Drogovo závislý
emenems

Dobrý večer. Už dlhšiu dobu si nevieme dať rady s mojim starším súrodencom. Pichá si, pravdepodobne heroín. Ja už neviem čo mám robiť, bol aj na liečení, nepomohlo. Problém je, že mamina nechce uveriť že máme problém a vždy mu po čase odpustí, hoci sa na čas dá dokopy zase sa to vráti do starých koľají. A mna ten kolotoč už nebaví, neviem či ho mám nechať tak, hoci som nedávno prišiel na to že si zase pichá. Má už svoj vek, no stále žije s rodičmi a takto im ubližuje. Ja som vačšinou času preč z domu tak ho nemám na očiach, no nedávno som mu našiel striekačku, dokonca plnu. Neviem či to mám povedať rodičom, hoci vždy ked som to urobil, nepomohlo, nakoľko sa po pár mesiacoch na všetko zabudne a začína sa od začiatku. Hlavne mi vadí že máme teraz malú sestru a nechcem aby vyrastala pri feťákovi. Už som mu sparvil aj scenu pred kamarátmi, no ani to nepomohlo. To ho mam naozaj dobiť či čo? Dakujem za čokoľvek inteligentne.

janka

je mi ľúto čo prežíva tvoja rodina ale určite by som to povedala rodičom vieš bitka nepomôže tak to radšej ani neskúšaj skús mu podať pomocnú ruku a spoločne sa to vyrieši hoci je to ťažký boj ale nevzdávajte to on potrebuje pomoc a sám si nepomôže hoci si to ani sám neuvedomuje držím palce

jajka001_

ako to ze mu to toleruju??? okamzite ho supnite na liecenie. inac sa to nevyriesi on bude fetovat stale. ako to ze tvojej mame to je jedno,ze zatvara pred tym problemom oči?? znici to celu vašu rodinu ak s tym nebude nic robit, bude to len horsie a horsie. no a dopad na male dieta bude katastrofalny. musis s tym nieco robit, dotlac mamu k nejakej aktivite!!