psycholog- odporučanie

psycho...

objednala som sa u mojho psychologa po telefone a povedal, nech prídem s vymennym listkom. TAKZE PRETO! ale mna zaujima, co vsetko donho treba. len meno? lebo neviem adresu..

kubka1

to prečo ti treba vymenný lístok??? nechapem. Ja som nepotrebovala a rovno som šla a vzala ma bez problémov. To kde také vymýšľajú??

lilly2

aduliena, to som nemyslela zlozite sa k psychologovi dostat... zlozite je to v tom, ze nestaci len povedat, ze tam chces ist a ona na vymenny listok napise meno :-)))

aduliena

Až také zložité to zase nie je. Stačí ak povieš obvodnej lekárke, že chceš ísť k psychologičke, lebo sa chceš porozprávať napríklad o svojich problémoch. Nebude sa ťa vypytovať, dá ti výmenný lístok.

lilly2

noo, ono je to trosku zlozitejsie. Lekarka ti tam nevypise len meno, ale sa ta aj spyta, aky mas dovod k psychologovi ist. Tym vymennym listkom chcu zabranit tomu, aby ludia "zbytocne" chodili za speialistami... a ten dovod, resp. kod diagnozy (ktoru sama nepozna), napise na ten vymenny listok s tym, ze prosi o vysetrenie psychologa.