Zrieknutie sa masturbácie na 40 dní...

Príspevok v téme: Zrieknutie sa masturbácie na 40 dní...
JUVA

Rozhodla som sa,že sa cez toto pôstne obdobie niečoho zrieknem..A keďže som si "to" sama robievala dosť často,povedala som si,že sa zrieknem práve tohto..Ubehlo odvtedy 9 dní a ja začínam pochybovať,či to vydržím..Chcela by som sa spýtať,či sa už niektorá z vás odhodlala skončiť so sebaukájaním a koľko vydržala. (Priateľa mám,len som proste asi závislá na masturbácii:))

atm

neexistuje racionalny, ani zdravotny, ani ziadny padny dovod s tym prestavat alebo sa tomu vyhybat... teda pokial sa nejedna o nejaky psychiatricky problem kedy to dotycny vykonava az neumerne casto:)

robčík

KLARIKA, a pri sexe dosahujes orgazmus? BLONDULA, a kolko mas rokov? ..ja som na tom ako ty,radsej by som sa zriekol fajcenia,sladkostí,a nepil ani kapku alkoholu :D a na tom ci mas partnera vobec nezalezi,..aj tak si to spravis ked budes mat chutky :D to je moj nazor :D ,,keby si mala partnera a sexowali by ste 3x do tyzdna, ..a vtom volnom dni by si dostale strasne chute tak sa nespravis? :D vydrzis koli partnerovi? :D su ludia ktorych hnewa ked partner(ka) masturbuje lebo to beru tak ze si ho podviedla sama so sebov :D..pri sexe si navzajom robite dobre..lebo mate partnera radi,ale masturbacia je nwm ako to mam nazvat,kusok sebecká,masturbujes preto lebo ti to robi VELMO DOBRE :D a tomu pudu by si podlahla aj keby ta partner prosil ze to nerob :P ..aspon ja by som v takej situacii asi podlahol,chcel by som to vydrzat koli partnerke ktoru milujem nadovsetko a chcela by aby som to nerobil,ale pudy su vacsinou este silnejsie ako prosba mojej lásky :D

Klarika11

Vy tu píšete ako sa všetci robíte a ja sa sama akosi neviem spraviť. S priateľom sa spravím vždy ale samej mi to nejde. Sexu mám dosť ale niekedy by som chcela skúsiť aj ja sama.....ale ako??? :-(

blondula

radsej by som sa zriekla kavy,cokolady ... ale masturbacie nie :DD ja som momentalne bez partnera takze brhlim casto :DDDD

robčík

zda sa mi ze ludia co chcu prestat masturbovat, prestat nevedia :D a ani baby :-o ..to ma prekwapilo,chalan musi raz za cas vyprazdnit ale tiez je zopar muzov co prestali, baby ak chcete prestat musite to velmi chciet a byt SILNÉ! da sa to,musis si povedat nie a nie ani ked budu mega velke chute,da sa prestat, ved predsa vase ruky si samé vedome ovladate,nerobia daco co nechcete :D len ste slabsie ako chtíč mat orgazmus :P takato je pravda :-) ..a DRZIM PALECKY :))

AdamKrt

bibisa:

Mozno ide o zle pochopenie. Ja masturbaciu partnerky vobec nezavrhujem. Skor naopak :) Clovek sa vzdy moze niecomu priucit :)

Svoju partnerku v tom dokonca podporujem, ale tam je situacia ina, ona dava tak ako ja prednost milovaniu.

Mne nepride vobec divne, ze kazdy dava prednost tomu, co ho viac a lepsie, krajsie uspokojuje. Ved je normalne, ze keby clovek mal lepsie pocity z masturbacie, tak by si ju doprial. Pokial ma lepsie pocity z milovania, tak si radsej dopraje milovanie, ako tu masturbaciu. Alebo ked uz, tak vzajomnu masturbaciu :) Ale ako hovorim, nic protim masturbacii - podporujem to. Tak isto to ma pozitivne ucinky na organizmus, ucenie sa svojmu telu, zlepsuje ucenim sa prezitok pri milovani.

A preto sa divim, ze JUVA sa toho chce zriekat. Neni na to ziaden rozumny dovod.