Palenie pri moceni

ls

Niekedy sa pri prvých pohlavných stykoch stáva, že sa trie až nadmerne okolie močove trubice vzniká neinfekčný zápal močovej trubice. Niekedy može byť pri močení prítomná aj slabá prímes krvi. Treba zvýšiť príjem tekutín. Ak by to nepomáhalo, treba zájsť na urológiu na vyšetrenie. Pravdepodobne Ti budú musieť predpísať nejaké antibiotiká.

lole

este nieco, ak su to tie pysky (a myslim, ze su, ked ta to stipe len po milovani), tak odporucam na noc si ich natriet hojivym zazrakom z AVONU.pomaha to.

lole

a nestipu ta pri cikani nahodou pysky?mne sa to tiez obcas stava. mavam to z toho, ze ma partner pri styku "zoderie". nic ine to neni. ale ak ta to stipe vo vnutri a nie na povrchu, tak odporucam navstivit lekara.

jedenastka

vyzera to na zapal moc mech.Kondomy su natrete najakým frasom skuste to pred stykom riadne umyt.Mavala som to tiez z tejto priciny.Obvodna ti vysetri moc a da ti antibiotika nemusís ani k urologovi.A myslim ze nieco v lekarni maju aj bez predpisu na tieto patalie

tangela

ahoj urcite mas zapal mocoveho mechura dam ti radu najprv sa vyzdrav to ti zachvilu o nieklkom dni prejde neboj sa a ked vyzdraveies tak pi vela tekutin aspon 2,5 litra denne najlepsie su urologicke a bilinkove caje nauc sa cviki na spevnenie panvoveho dna v neskorsom veku budes za to vdacna nezadrziavaj zbytocne moc ak si potrebjes odskocit tak chod -takto tomu predides a vyplavis z mocoveho mechura nepriatel abacili a utieraj sa popotrebe spredu zozadu ahoj

lucina

ja mam momentalne ten isty problem, ako VLOČKA.strasne to pali.mam nejaku vag.chorobu.este neviem vysledok.brala som lieky, z nich ma tak pali.pijem urolog.caj.snad to pomoze.