Ako zistit ci mame rakovinu?

ModraObloha

Zdravím, počuj ak sa strachuješ kvôli rakovine, tak to nerob, ak už vážne maš s tým problém, skus vitamín B17 (jadra z marhul,jablk atď.. jest ) dalej je dobrý čaj Graviola ale k tomu by som povedal že by bolo fajn užívať probiotika... najlepšie take ktoré sa rozpusita až v črevách a nie v žaludku... k ním vlakninu (bud psylium, vlakninu ktoru ide kupit v obchode, alebo stravou -vločky,jablka atď.... ak sa velmi bojíš skus zmeniť životný štýl... odberom z krvy sa to asi zistiť nedá... sám som mal tieto problemy ale prešlo to :) skus aspoň dačo preventínve aby si sa citil dobre.. (sorry za chyby píšem v rýchlosti)

Noelinka

Sorry ale ty nemáš rakovinu ale to máš v hlave zmätenè! Si dospela osoba a tvoje rozhodnutie či pôjdeš ku lekarovi alebo nie. Tvoja mater s tebu nemusi ísť je to tvoje zdravie a tvoj život. Chod za obvoďàkom a nechaj sa vyšetriť. Poslúchni seba a nie matku! A rakovinu určite nemáš

Zuzka1619

Ahojte potrebujem nutne pomoct... mam 17 rokov a necítim sa vo svojej koži.. moj otec mal rakovinu a podľahol.. mam ja teraz problemy zdravotne.. boli ma srdce ze ma tam pýcha a neviem sa nadýchnuť, kosti ma strasne bolia, stale by som spala, mam zapálene ďasna ze mi stale krvácajú, mam kašeľ a pomaly nic nejem ani nepijem.. chcela by som ist strasne rada k doktorovi len mama ma tam nechce pustit.. myslite si ze by som mohla mat nejaky náznak na rakovinu? Prosim poraďte mi...

srandista

Ahoj, o zuby sa staraju, povinne prehliadky zavcasu. Na cievne nie, ba zrusili nam doktora, posielaju obvodaci
az je neskoro. Preco nie zavcasu a povinne? Na rakovinu pisete ,ze je daky pristroj, preco teda povinne neposielaju, az objavime hrcky a neniem co este. Take je cele Slovensko.
No co uz, vdaka.

Beey

Prosím pomoc :(
Mám nejaku krčku pod pradavkou .
Neviem čo to je no bojím sa povedať to rodičom .
Myslíte ,že to môže byť rakovina ?
Mám 13 rokov

biela mačka

Keď rakovina je zo stresu - prečo dve ženy, ktoré som poznala, obidve veselé a ľudia vyhľadávali ich spoločnosť - dostali rakovinu prsníka???

mate59

neboj sa si v období dospievania a rastu,bradavky sa ti vyrastú správne a rakovinu určite nemáš, prsia narastú.Nič sa nehanbi a s problémom sa obrát na mamku,ona ti pomože, ved ku komu inému máš mat takú doveru,ak nie k rodičom?

ja9 ******

PROSIM O POMOC ja neviem ci mam rakovinu prsnika ale mam vtiahnute brasavka a vel mi male prsia (boli vacsie). Mam tam malu hrcku ktora pri dotiku boli. Davala som si deodorant a sestra povedala ze moze sposobovat rakovinu. je to pravda?
Myslite si ze je to rakovina prsnika? prosim pomozte mi mam len 12 rokov. Hambim sa to povedat rodicom. prosim pomozte