Trpnutie ruky

Príspevok v téme: Trpnutie ruky
bezmena

Zacala mi strasne trpnut prava ruka..hned rano idem s tym k lekarke..ale..chcel by som vediet..na co sa mam pripravit..Trpne mi od lakta dole..a v lakti pocitujem bolest..Nieje to udrete..iba ak by v spanku..Najskor ma zacal bolet len jeden prst..ale..o dva dni cela ruka..Ak viete niekto poradit..budem vdacny

pildo

Ahojte,

bol som na operacii pruhu laparoskopickym sposobom. Uzival som inekcie na riednie krvy podla pokynov lekarov. T.j. den pred operaciou - nedelu, pondelok ma rezali (pichli mi v nemocnici), v utorok mi pichli a pustili ma domov, stredu a stvrtok mi pichla sestra. to mala byt posledna inekcia.

v sobotu som bol velmi slaby, mal som problem s dychanim a pichalo ma na hrudi. pichol som si teda este inekciu a aj v nedelu (v sobotu mi problemy presli este pred pichnutim inekcie).

v utorok som sa trosku viac hybal a bol dlhsie hore. v stredu som uz mal zas tie iste problemy, aj mi trpla trosku lava tepna na krku az po cca lavy laket.

isiel som na Pohotovost. kym som cakal, tak sa mi stav zlepsil. EKG nic neodhalilo, ani krvne testy. dali ma na infuziu. ked dokvapkala, prakticky problemy neboli.

od piatka mi trosku trpne lava ruka a mam pocit, ako keby mi trochu trplo lave lice.

myslite si, ze to moze byt sposobene chrbticou? resp. co to moze byt, ak krvne testy nepreukazali zrazeninu?

je vobec 100% mozne urcit krvnym odberom, ze v tele je alebo nie je zrazenina?

roky som mal chronicky kasel, ktory nesiel odstranit. po operacii mi presiel. usudzujem preto, ze Pruh som mal tiez roky. je mozne, ze mi operaciou zmenili drzanie tela a mam pricviknuty nejaky nerv?

dakujem za rady

inga2

ja som mala asi pred 2 mesiacmi takuto dilemu,nakoniec som si tiež povedala,že ak sa to da vydžat bez tbl tak radšej vydržim a hladala som na nete niečo čo by mi pomohlo kym budem mat vysledky z MR a našla som tu jednu temu kde spominali mckenzieho terapiu,tak som sa objednala k jednej doktorke ,čo ju robi a chodila som skoro až do teraz k nej a velmi mi pomohla.lieky som vobec neuživala.
takže v podstate ak nemusis riešit sliekmi,nerieš.

12583 lele

Ahojte. Chcela by som vas poprosit o radu, lebo uz neviem, kam z konopy. Asi pred vyse dvoma tyzdnami ma \\\\\\\"seklo v chcbte\\\\\\\" vraj od krcnj chcrbtice. Bola som u lekara. Bolest neprechadzala ani pod liekmi, tak sa na mna asi po tyzdni pozrela mam, ktora je fyzioterapeut. Trochu mi postlacala nejake body a mne sa ulavilo. Blok povolil. Dala mi \\\\\\\"golier\\\\\\\" na krk.Na druhy den na mna asi sla silnejsie, lebo ma velmi boleli svaly sije, akoby som ich mala presilene. Na dalsi den bolo lepsie a v noci to zacalo. Trpnutie ruk, trpnutie lavej nohy, pocit zavrate, ked som lezala. Nasledovala pohotovost, kde mi nieco pichli a poslali ma domov, nech idem v pondelok neurologovi. Dalsi den (nedela) bol peklo. Trpla mi noha a bolo mi zle. V noci som zaspala a do rana trpnutie preslo. U neurologicky ma to uz len zase bolelo. Dala mi nejake silne analgetika. Pridem domov a vsetko bolo lepsie. Ziadna bolest, nic. UZit lieky, neuzit? Rano som si jeden lupla a skoro ma to zlozilo. Strasna supa. Ako droga. Usudila som, ze to skusim kludovim rezimom a pockam na vysledky magnetickej rezonancie. Vo stvrtok som mala pocit, ze uz som zdrava. Lekar, ze v pondelok mozem do prace. Vsimla som si, ze som strasne slaba. Hlavne lava strana tela. No a vcera som nezvladla ani normalny obed v meste s prepravou autom. Padla som od unavy. Len lezat a spat. Vysledky magn. rez. budu o o tri dni. Zajtra mam ist do prace a stale som na povazkach, ci brat tie lieky. Viem, ze to znie ako hlupost, ale fakt su silne a ja nemam ziadne silne bolesti. Len ta slabost a mierne zavrate. Co mam robit? Dakujem za kazdu radu :)

- mira

Tvoj problém sú saturované tuky. Tieto tuky sú do teploty 70 stupňov tuhé, t.j. tuhé sú v tele pri teplote 37 stup. Stuhnuté tuky nielenže upchávajú cievy, ale bránia prenosu nervových impulzov, prúdenie tekutín a iných informácií.
Sú obsiahnuté v živočíšnych potravinách vrátane mlieka a mliečnych výrobkov, vajec a stužených rastlinných tukoch, tzv. hydrogenizovaných. Bezpečné je jesť panenské rastlinné oleje v malom množstve alebo semienka.
Pridaj si do stravy potraviny s vlákninou na prečistenie.
Upchaté môžeš mať dráhy idúce od krčnej chrbtice po končeky prstov.

ako povieš

mne zničoho nič strpnu ruky.trva to asi 5-15minut.potom neskutocna bolest.mam to viac ako pol roka.doktori ma ignoruju

kexik

ahojte, mne tiez diagnostikovali sy. karpalneho tunela /Guyonovho kanala.Nemam bolesti ale nonstop mam zmensenu citlivost na vonkajsom okraji dlane+2posledne prsty. Rehabilitacia, vitaminy nepomahaju. Chcem skusit akupunkturu/razovu vlnu...Mate s tym niekto skusenosti?

[zruseny12]

ANDULKA
skus sa pytat aj na TETANICKY TEST,je to jedna z moznosti ked trpnu ruky...NEUROLOG TI HO MOZE DAT SPRAVIT...

eo

Ahoj Dievcata
Problemami s rukou prstami som presla
dlymi rokmi.Lekari mi dali rozne diagnozy dokonca aj MS.Nestacil by papier na rozpisanieDiagnostik.Chodila som aj do kupeloch a pod.
Pred par rokmi som mala uraz. Zlomena noha aj zapestie.Bola som v bolestiach dlhu dobu.Chceli mi robit operacie chodila som na rehabilitacie,Uz som bola z toho na nervy.
Zacala som brat urcite doplnky /Mineraly ,doplnkovu stravu,ale hlavne co ma vyliecilo je produkt Vitalzym.Po 6 mesiacoch pravidelneho uzivania ,mozem povedat ze som bola bez bolesti a moj zivot uvidel ruzovy svet
Moja mama ,teta a vela znamich su na tomto doplku a kazdeho jedneho sa zivot zmenil!!!!!BEZ BOLESTI. Traba len uverit!