som zúfala

Príspevok v téme: som zúfala
jahodka456

S priateľom chodím už skoro 4 roky a mám ho stále veľmi rada, chcem aby sme sa už zobrali, ale on mi oznámil že ma už nemá rad, že nemá a ani nechce inú, že sa mu páčim, som šikovná atd. ale že ma už nemá rád. Pre mňa to je šok, neviem si predstaviť žeby som o neho prišla,ale zasa nechcem aby bol pri mne len zo súcitu, alebo preto že to chcem ja. Nemám sa komu vyrozprávať, tak mi aspon vy poradte čo mám robiť, lebo už som zúfala. máme to ukončiť, alebo to nechať tak a dúfať že niekedy bude dobre?

zjuzjika

ked ja sa v nom vobec nevyzno am, neviem, ci si zo mna robi srandu alebo to mysli vazne...lebo napr vcera vravel o nasej svadbe a ako ma ma rad a tak.....neviem co si mam o tom mysliet...a neivem, ci by bol schopny byt so mnu len z lutosti....lebo on je clovek, ktoremu zalezi na jeho stasti a pohode a ak bz to tak nebolo asi by sa mnou nestresoval a nestracal so mnou cas.....hm?

janka27

||||||| presne mam ten isty nazor ako ty.ved co je to za vztah ked nemozes ist von ani s kamaratkami.alebo ked sa rozpravas s kamaratmi alebo ides s nimi na kavu.ja si myslim ze kazda normalna zena sa obzrie za druhym muzom ak je sympaticky.a takisto to robia aj chlapi.ved to neznamena ze ked mas vztah tak ostatni chlapi vymreli,len treba vediet odkial pokial.zijeme len raz a treba si zivot uzivat.zostat sama sebou a nie sa niekomu podriadovat a nieco mu zakazovat.samozrejme ze treba robit vo vztahu kompromisy,ale nie stale ustupovat.
fgf-to mas pravdu 20 rocny chalan este skoro nikdy nevie.ale ked uz sa chceli skoro brat,tak tu otazku by som urcite polozila.ked povie ze za par rokov chce deti tak v poriadku.

lllllllllllllllllllll

no ja by som k tomu len toľko dodala.ak chlap povie,že nevie či ešte ľúbi,alebo nevie či má ešte rád-tak to znamená,že už nie.sú to slabomyselné kydy.nevie narovinu povedať že už nechce pokračovať vo vzťahu.ide buď o to,že je slaboch a bojí sa hovoriť veci ktoré cíti,alebo je mu vás ľúto.Hlavne si dievky uvedomte,že máte robiť partnerku a nie matku.Prečo sa staráte o to,aby sa mal váš partner dobre,mal všetko vybavené o všetko postarané? Zabíjate u neho sexuálnu potrebu a tým horí všetko.Starajte sa o seba,choďte vonku aj s inými ľuďmi,chlapcami-kamarátmi.Nech o vás tí vaši chlapi bojujú.A ak to neurobia,tak s vami dlho nezostanú.plakať tu nad mužmi-verte,že za pár rokov vám to bude smiešne.

fgf

janka, na otazku deti, je odpoved "neviem" validna. ved ked 20 rocny nevybureny chalan povie, ze nechce deti, myslis si, ze o 10 rokov nezmeni nazor? preto odpoved "neviem"="mozno ano, mozno nie, uvidim o par rokov"

janka 27

mozem sa spytat ako ste stari?to je zvlastne ze nevie ci ta lubi.ved bud niekoho lubim alebo nie.nieco medzi nepoznam.to je ako ked sa niekoho opytas ci chce deti a on povie:"neviem."
tak bud chcem (mozno neskor)alebo deti nechcem vobec.

zjuzjika

moj nasledujuci problem je samozrejme s priatelom....ide o to, ze sme spolu vyse 4 roky a v poslednom case nevie, ci ma lubi alebo nie...aj dnes ked som sa ho na ot pytala, tak mi nevedel odpovedat....zase na druhej strane vravi, ze sex na so mnou z lasky a stale ho vzrusujem a pritahujem, a takisto sa mu nas sex zda lepsi ako predtym.....minuly rok sa chcel so mnou rozist kvoli mojim naladam, chvilu osm bola dobra, potom zla, odporna, placliva, zduta, .....no nieco otrasne...ani som sa mu vtedy necudovala, ale dali sme si 2 tyzdne pauzu a ostali sme spolu...teraz ma toho strasne vela, ci uz v praci alebo podnikani, a neivem, ci si neni isty kvoli tomu, ze ho ;niekedy z nicoho nic naseriem, pridem k nemu zla....zduta, ako vravi on, .....ze ci to moze byt sposobene tymito mojimi naladami, ze si nie je isty svojimi citmi ku mne...co mysllite,,,,, a milenku nema...len tak by the way...

Lolka

mozno by si sa s ním nemala o tom hádat, pekne sa porozpravat, on keby ta lubil by mal prestat sa opíjat, mozno by prestal aj sám postupne netreba nanho tlacit, mozno sa cíti obmedzovaný, ale mal by si uvedomit, ze to nie je spravne sa opíjat.

jahodka456

Ďakujem vám za povzbudenia. on momentálne, ani v poslednom čase žiadnu krízu neprežíva, ani nič podobné. Jedna vec kvôli ktorej sa stále hádame je že každý piatok v práci oslavujú ak ked nieje čo oslavovať a vždy sa opije. toto mi vadí, tak som 1 den na neho nahnevaná, ale potom to už je v pohode.Snažím sa pre neho robiť všetko čoho som schopná, pomáham mu a tak. Tak neviem prečo ma už neľúbi a nevie to ani on.Keby som mala "vo výhľade" nejakého iného, ale nemám nikoho.

Lolka

no tak ja som mu to odpustila, lebo ho mam stále rada a som ho chápala, preco by som mu nedávala dalsiu sancu?Kazdy robí chyby. A nabudúce mi to uz robit nebude, ale napíse mi ze ma krízu. Takze nebudeme sa stale rozchadzat a dávat dokopy, hadam uz k tomu ani nedojde. Aj krízy sú dobré posúvaju o dalsí level k lepsiemu. Mozno este lepsie ako tí co ziadne krízy nemajú. Ona písala, ze ho ma stále rada, jahodka, tak mozno som jej aj za to nechcela radit rozchod. Ale ak sa bude s tým vediet vyrovnat, a bude mat vediet rada aj iného, tak nech sa sama rozhodne ako jej im bude najlepsie. Pre niekoho uz clovek ktorého lubil ostáva v srdci je prenho jediny a ma ho rad az tak, ze s iným si nevie predstavit zivot tak radsej zostane slobodny. Ak by mala jahodka ostat slobodná, tak radsej nech sa usiluje zachránit vztah. Ale jasné ze existujú aj iný chlapci, mozno este lepsí. Len v zalubenosti si clovek myslí, ze lepsieho od tohto cloveka nespoznal. A mozno existuje aj niekto iný. Ak ta uz naozaj nelubi, tak sa s tým zmier a cas zahojí rany. Mozno ostane medzi vami krasne priatelstvo a to býva aj krajsie ako vztah medzi partnermi. :-D