Plucna embolia

amare

Dobry den, RNG chodievas tu?
Chcela by som sa s Tebou o niecom poradit najma k enzymom, ktore spominas.
Mozes sa mi pripadne ozvat na email amare.amari@gmail.com?

Dakujem

RNG

Vegetarianka a najma vitarianska strava podstatne znizuje pocet infarktov ale ich zialbohu nevylucuje. Preto ked ma clovek vysoku zrazanlivost krvi len enzymy zo surovych ovoci a zelenin obvykle nestacia, treba brat osobitne extra fibrinolyticke enzymy, kde potrebnu davku urci napr INR skuska zrazanlivosti po tyzdni pouzivania.
Moze to byt napr 2 x 2000 FU nattokinazy alebo az 3 x 4000FU a viac, podla potreby.

vitavi

Fibrinogén vyvoláva zvýšenú sedimentáciu krvi spolu s ďalšími plazmatickými bielkovinami. Fibrín je nerozpustná bielkovina, ktorá tvorí základ štruktúry krvnej zrazeniny.
Nízku hladinu fibrinogénu a fibrínu dosiahneš radikálnym obmedzením stravy živočíšneho pôvodu.

RNG

Preklep, Warfarin
Inac zrazeniny krvi, ked zapchaju rozne cievy mozu sposobit smrt. Az polovica ludi zomiera ako nasledok zapchatych ciev na ionfarkty, porazky a zlyhania roznych nedokrvenych organov.
Preto silne radim kazdemu cely zivot si cistit cievy lecitinom a lipazou, riedit krv fibrinolytickymi enzymami a pripadne nimi rozbijat efektivne aj uz vzniknute zrazeniny.
Jednoduchy test krvi (INR) ti jasne povie nutnost individualnu riedenia krvi a rozbijania uz vzniknutych krvnych zarazenin, ako aj predchadzanie ich tvorby.

RNG

Wasrfarihn coumadin a rozne heparinove derivaty sice riedia krv, ale nie su schopne rozbit uz existujuce alebo vznikajuce zrazeniny. A vedu casto ku krvacavosti
Na rozdiel od toho enzymi ako nattokinaza, lumbrokinaza a serrapeptaza len mierne riedia krv, takze pri nichsa nemusis bAt krvacavosti, ale su schone rozbit aj existujuce krvnwe zrazeniny, ci uz fibriny alebo tromby. Naviac ako potravinove doplnky nemaju ziadne skodlive postranne ucinky a mozu sa brat neobmedzene dlho.
To je dolezite najma pre ludi so streoeuropskym syndromom vysokej zrazanlivosti krvi, ktora sa neda inac bezpecne napravit , nez branim tychto enzymov cely zivot.
Nas telesny enzym na tento ucel, plazmin , sa miesto znizovania produkcie pri brani fibrinolytickych enzymov(obavany navyk na doplnok, ktorym strasia lekari pri brani doplnkov casto a bez dokazov) posobi naopak, tj pri brani nattokinazy sa jeho produkcia/tvorenie zvysuje.

AN44

hodnoty INR pri liecbe warfarinom su v rozmedzi 2-3, u zdraveho cloveka bez liecby 1, ak je viac ako tri,treba upravit davkovanie warfarinu.. otec sa tiez lieci na toto

karioll

standardna dlzka liecby je pol roka,je vysoka pravdepodobnost opakovanie sa choroby,treba hlavne zistit z akeho dovodu si mal trombozu a velmi prisne dodrziavat rezimove opatrenia.dufam,ze nejes listovu zeleninu